Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το υπουργείο παιδείας ψάχνει τους αποφοίτους Λυκείου στις παραλίες για να πάρει πίσω τα απολυτήρια


«Είναι απίστευτο. Συνέβη, όμως, και αυτό επί ημερών ΠΑΣΟΚ: Η απόλυτη σύγχυση με απολυτήρια μαθητών, από τα οποία, άλλα αναγράφουν το νέο λογότυπο του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και άλλα το παλαιό, του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων!
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ανακάλυψε τώρα, στα μέσα Ιουλίου και αφού οι απόφοιτοι Λυκείου παρέλαβαν τα απολυτήριά τους, για να καταθέσουν τα μηχανογραφικά δελτία και να φύγουν διακοπές, ότι ορισμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν ακολούθησαν τις οδηγίες και δεν άλλαξαν το λογότυπο. Έτσι, καλούν τους μαθητές να επιστρέψουν τα απολυτήρια τους και να παραλάβουν νέα, διορθωμένα!
Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, που η ευαίσθητη εθνική υπόθεση της Παιδείας απαιτεί, παρεχώρησαν -για μια ακόμη φορά- τη θέση τους στην προχειρότητα. Η περιπέτεια των υποψηφίων συνεχίζεται…
Το Υπουργείο δεν μπορεί να διαχειριστεί σημαντικά θέματα, γεγονός που εμπνέει ανησυχία ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, το Σεπτέμβριο».

Ελίζα Βόζεμπεργκ, Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας.

Κινητοποίηση για τη ΝΟΣ της Κυριακής

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ την Κυριακή στις 7.30 μμ στο Ακταίον. Κεντρικός ομιλητής ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και τέως Υπουργός, θα βρίσκεται από την Πέμπτη 15 Ιουλίου το βράδυ στη Ρόδο, στην οποία θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010 και ώρα 19.30 στο Ακταίον στη Ρόδο.
Την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο κ. Παναγιωτόπουλος
- θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στις 11.00
- θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ροδίων στις 12.00 και
- θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Ακταίον στις 13.00.

"Πρώτα ο μαθητής" με 70άρηδες παππούδες και γιαγιάδες καθηγητές και καθηγήτριες στις τάξεις. Η κοροϊδία δεν έχει τέλος. Η επίθεση της κυβέρνησης κατά του κλάδου συνεχίζεται...