Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μέσα στο Μάρτιο, οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γνωρίζουν οι αιτούμενοι μετάθεσης εκπαιδευτικοί αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους. Διαβάστε το σημερινό δημοσίευμα των Νέων:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4561555

Πόσο σοσιαλιστικό είναι να παίζεις με το μέλλον και τα όνειρα των συνανθρώπων σου;

alfavita.gr: Τι είπε η Υπουργός παιδείας στο ΣΚΑΙ για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών


Σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ (Άρης Πορτοσάλτε) η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έκανε αναφορά στις προσλήψεις εκπαιδευτικών, στους όρους και τις διαδικασίες διορισμού, στην τύχη των πινάκων εκπαιδευτικών (24μηνο, 30μηνο, 40%), στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και τους διδάσκοντες, στην εκλογή Πρυτάνεων, στην πληρωμή των εκπαιδευτικών στον ΟΕΕΚ κλπ

Όσον αφορά στις προσλήψεις εκπαιδευτικών είπε τα παρακάτω: Μετά από μικρή μεταβατική περίοδο όπου δεν θα εξαντληθούν οι πίνακες, όλοι θα προσλαμβάνονται μέσω του ΑΣΕΠ (ΟΛΟΙ). Για να διεκδικήσει διορισμό - πρόσληψη ένας εκπαιδευτικός θα πρέπει να έχει πιστοποιητικό επάρκειας (δεν διευκρίνισε με ποιο συγκεκριμένο τρόπο θα το αποκτά κανείς) και να επιτύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (δεν μίλησε για προηγούμενες επιτυχίες στο ΑΣΕΠ). Μετά από αυτά θα προσμετράται η προϋπηρεσία (δεν είπε πόσο) και τα μεταπτυχιακά – διδακτορικά. Έτσι θα δημιουργείται ένας πίνακας από τον οποίο θα διορίζονται και θα προσλαμβάνονται αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια ανάλογα με τις ανάγκες.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη :

  http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=109748

Πρόσκληση στην τρίτη διάλεξη+ταινία του Ερευνητικού Σεμιναρίου Cine-Science

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλεί στην τρίτη διάλεξη του Ερευνητικού Σεμιναρίου Cine-Science, με ομιλήτρια: την καθηγήτρια κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη του Πάντειου Πανεπιστημίου με θέμα:

Ανεργία και φύλο:
εργασιακοί μετασχηματισμοί και κοινωνικές ανατροπές

Θα προβληθεί η ταινία The Full Monty του Peter Cattaneo (1997)
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010, ώρα 18:30
Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας 1

Ecokids-Rodos.. films for kids προφεστιβαλικες εκδηλωσεις για μαθητες και παιδια του Διεθνους Κινηματογραφικου Φεστιβαλ Ροδου www.ecofilms.gr


Ένα blog που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Για να έρθουν τα παιδιά της Ρόδου σε επαφή με την έβδομη τέχνη. Είναι το:  http://ecokidsrodos.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Β.Δ. ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ-ΗΡΩΝ 2

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ΗΡΩΝ στο site της ΔΙΔΕ Δωδεκανήσου.
http://dide.dod.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1614&Itemid=81

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ: "736 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ"

Το Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη "Δήμητρα", παρουσιάζει ένα πρόγραμμα δράσεων για την άμβλυνση του κοινωνικού αποκλεισμού:

«736 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ»
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ


Αξιότιμη /ε κυρία/ε,

Ο κοινωνικός αποκλεισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα κοινωνικά φαινόμενα. Οι δομές, οι πρακτικές και οι σχέσεις που δημιουργούν διακρίσεις και ανισότητες οδηγούν στη διάσπαση της ενότητας της κοινωνίας και στην περιθωριοποίηση κοινωνικών ομάδων. Με τον όρο κοινωνικό αποκλεισμό δεν εννοούμε μόνο τη στέρηση υλικών αγαθών, αλλά κυρίως τη στέρηση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Πρόκειται για  μία μεγάλη πληγή που ξεκινά κατά κύριο λόγο από την έλλειψη στην πληροφόρηση - ή ακόμη χειρότερα την κακή πληροφόρηση, τη δυσκολία στην εύρεση εργασίας, αλλά και την αδιαφορία για τις πιο αδύναμες ομάδες του πληθυσμού.

Νέος Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κώστας Τασούλας




















Ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και νυν τομεάρχης Άμυνας Κώστας Τασούλας είναι ο νέος Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Ο Κώστας Τασούλας διετέλεσε δήμαρχος Κηφισιάς (1994-1998). Προηγουμένως εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 1990 δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς. Υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας του Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα (1981-1990) και ειδικός σύμβουλος στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας, Εμπορίου και Γεωργίας (1989-1990). Διετέλεσε πρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (Ο.Π.Ε.) από τον Οκτώβριο του 1990 έως τον Σεπτέμβριο του 1993. Επίσης, ήταν συντάκτης του περιοδικού "Βιομηχανική Επιθεώρηση" ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο της Αθήνας. Επίσης είχε ασχοληθεί με αρθρογραφία στον τοπικό τύπο των Ιωαννίνων. Τον Ιανουάριο- Φεβρουάριο του 1997 επισκέφθηκε τις Η.Π.Α. προσκεκλημένος της Αμερικανικής Κυβέρνησης στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεων νέων Ευρωπαίων πολιτικών. Εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000, του 2004 και του 2007.
http://parliamen-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_5753.html

Υστέρηση των νέων της Ευρώπης στα Μαθηματικά και τις Θετικές Επιστήμες

Την αναγκαιότητα βελτίωσης της ποιότητας της εκπαίδευσης των νέων στον τομέα των μαθηματικών και των θετικών επιστημών ( Math & Science Education ) επεσήμανε, με γραπτή ερώτηση προς την Ευρ. Επιτροπή, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Καθ. κ. Ι.Α. Τσουκαλάς, μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρ. Κοινοβουλίου. Ο Ευρωβουλευτής, στην ερώτησή του, αναφέρθηκε στην «Έκθεση Rocard για την Εκπαίδευση στις Θετικές Επιστήμες», στην οποία καταδεικνύεται η υστέρηση της Ευρώπης στην παροχή των απαιτούμενων, για τη διασφάλιση της προόδου στην έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία, επιστημονικών εφοδίων προς τους νέους μαθητές.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Η Συγκρότηση του Δ.Σ. στον τοπικό τύπο


Ξεκίνημα απο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να αγκαλιάσουμε όλη την Ελλάδα - ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει τη συμμετοχή όλων των μελών του κόμματος στις προσυνεδριακές διαδικασίες

Με προσωπική επιστολή του προς όλα τα μέλη της ΝΔ («τους 800.000 που ήλθαν γράφτηκαν μέλη και ψήφισαν στις 29/11/2009») του Λεκανοπεδίου Αττικής ο Αντώνης Σαμαράς τους καλεί να πάρουν μέρος αυτήν την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο ΣΕΦ στην εναρκτήρια εκδήλωση για το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ.
Με την εκδήλωση αυτή, γράφει ο κ. Σαμαράς, «θα ξεκινήσουμε μαζί την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας..Θα δημιουργήσουμε τη νέα Νέα Δημοκρατία… Στόχος μας είναι να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα, όχι απλά να πάρουμε την εξουσία… Στόχος μας είναι η Νέα Μεταπολίτευση, η οριστική ρήξη με όσα οδήγησαν τον τόπο σε αδιέξοδα…Όταν ένα κόμμα ανοίγει τις πόρτες του , όταν η Πολιτική συναντά την Κοινωνία, τότε γεννιέται Όραμα για την χώρα…»

Ολοκληρο το άρθρο που αφορά στην επιστολή του κ. Σαμαρά προς τα μέλη της ΝΔ, μπορείτε να το διαβάσετε στον επόμενο σύνδεσμο: http://www.antinews.gr/?p=34767 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει η Ελπίδα της Ελλάδας


Πολλές χώρες έφτασαν σε σημείο αντίστοιχο με αυτό της Ελλάδας ή και χειρότερο. Καμία, ποτέ, δεν διακήρυξε ότι… «έχασε μέρος της εθνικής κυριαρχίας». Καμία! Η επιβολή καθεστώτος «επιτήρησης» είναι προσωρινή και αναστρέψιμη. Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας, αν συμβεί, είναι οριστική και μη αναστρέψιμη.
- Η Τουρκία, τέσσερις φορές τα τελευταία τριάντα χρόνια κατάντησε να καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Κανείς πολιτικός της δεν διανοήθηκε ποτέ να διακηρύξει ότι χάθηκε η εθνική κυριαρχία της…
- Η Ιαπωνία έχει σήμερα χρέος μιάμιση φορά μεγαλύτερο από όσο είναι το δικό μας ως ποσοστό του ΑΕΠ. Κανείς πολιτικός της δεν διανοήθηκε ποτέ να διακηρύξει ότι χάθηκε η εθνική κυριαρχία της…
- Η Ιταλία έχει σήμερα χρέος παρόμοιο με το δικό μας, η Ιρλανδία έχει έλλειμμα παρόμοιο με το δικό μας. Ακούσατε ποτέ κάποιον πολιτικό τους να διακηρύσσει ότι απώλεσαν την εθνική κυριαρχία τους;

19/02/2010, Ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=58805&Itemid=92

Νέο blog της Α' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Χαιρετίζουμε το νέο blog της Α'  ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου
http://aelme12.blogspot.com/

Ευχόμαστε από καρδιάς επιτυχία σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της επικοινωνίας και της ενημέρωσης στον εκπαιδευτικό κόσμο.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Η ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στο facebook!

Η ΔΑΚΕ είναι παντού! Και οι φίλοι, οι πολλοί και καλοί φίλοι που μας περιβάλλουν με την αγάπη τους από τη μέρα που ιδρύθηκε το blog, είμαστε βέβαιοι ότι θα μας ακολουθήσουν και εκεί.
Όλοι οι φίλοι της ΔΑΚΕ, ας εγγραφούμε στη σελίδα της παράταξης στο facebook, ακολουθώντας το σύνδεσμο:

http://www.facebook.com/pages/Rodos/DAKE-KATHEGETON-DE-DODEKANESOU/351100929516#!/profile.php?id=100000371360142

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου


Η συγκρότηση του ΔΣ του Σωματείου μας με την εκλογή των υπολοίπων μελών του προεδρείου, πέραν του ήδη εκλεγέντος προέδρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα. 
Η σύνθεσή του ΔΣ φαίνεται στη διπλανή ανακοίνωση της Α ΕΛΜΕΔ (κλικ για μεγέθυνση)
Μπορείτε να τη διαβάσετε επίσης και στον παρακάτω σύνδεσμο:

Νέα Δημοκρατία: 23 μέτρα-ανάσες για την τόνωση της Οικονομίας


Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και μετά από τα μέτρα που έλαβε ή αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση, υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία ότι θα προκληθούν αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά και κατ’ επέκταση η οικονομία θα οδηγηθεί σε μεγαλύτερη ύφεση. Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι μονομερή. Αφορούν στο δημοσιονομικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, αγνοώντας την αναγκαία τόνωση και ανάπτυξη της Οικονομίας, χωρίς την οποία η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη. Χρειάζονται και αντισταθμιστικά μέτρα τόνωσης της ενεργού ζήτησης.

Δηλώσεις του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου (17/02/10)



ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, κατόπιν αιτήματός του, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου. Ακολουθούν οι δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

Η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Δωδεκανήσου παρούσα και στη ΝΟΣ

Ιδιαίτερα αισθητή έκανε την παρουσία της η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Δωδεκανήσου στη σημερινή Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας. Ο νέος πρόεδρος της Α'  ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και αιρετός ΠΥΣΔΕ της παράταξης κ. Στάθης Στέφος, στην ομιλία του εκ του βήματος της συνελεύσεως και καταχειροκροτούμενος από όλους τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην πρόσφατη μεγάλη νίκη της ΔΑΚΕ στις εκλογές της Α΄ ΕΛΜΕ υπό πολλαπλώς αντίξοες συνθήκες και συγκυρίες και στην, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου, εκλογή εκπροσώπου της ΔΑΚΕ στη θέση του προέδρου. Απέδωσε την επιτυχία στη συνεργασία του με νέα και άφθαρτα στελέχη της παράταξης, τα οποία και σύστησε ανεπιφύλακτα στον κομματικό μηχανισμό προς αξιοποίηση.
Η πρότασή του βρέθηκε σε απόλυτη σύμπνοια με το γενικό κλίμα της συνέλευσης. Απαίτηση των περισσοτέρων ήταν να αναδιοργανωθεί το κόμμα στη βάση της αξιοποίησης της μεγάλης δεξαμενής νέων στελεχών του κόμματος, από όλους τους κοινωνικούς χώρους.

Πόσο στοιχίζουν τελικά τα νέα μέτρα στον εκπαιδευτικό;

Η ΟΛΜΕ δημοσίευσε ένα εμπεριστατωμένο κείμενο σχετικά με το κόστος των νέων μέτρων και περικοπών της κυβέρνησης στο βαλάντιο του εκπαιδευτικού. Διαβάστε το στο σύνδεσμο: https://docs.google.com/Doc?docid=0AQJo-G4xwdnLZGhmejczaDVfMzhnYmI3emdnZw&hl=en

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Λίγοι μήνες, πολλά λάθη... Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει τις ουκ ολίγες αστοχίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Ν.Δ.
17 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ…

Την ώρα που ο κ. Παπακωνσταντίνου με ατυχέστατες δηλώσεις επιβαρύνει την εικόνα  της χώρας μας στο εξωτερικό, παρομοιάζοντας στα διεθνή μέσα την ελληνική οικονομία με τον «Τιτανικό», οι ερασιτεχνισμοί και τα λάθη της κυβέρνησης συνεχίζουν και στοιχίζουν ακριβά στην ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

ΝΟΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Δεν θα απεμπολήσουμε τις αξίες και τις αρχές μας. Θα κάνουμε σημαία μας τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, όπως ακριβώς κάνουν όλα τα επιτυχημένα Κεντροδεξιά Κόμματα παντού στην Ευρώπη. Αλλά οργανωτικά θα αλλάξουμε. Το Κόμμα μας θα γίνει πιο ανοικτό στην κοινωνία, πιο δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων, θα γίνει αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, λειτουργικό στο εσωτερικό, παρεμβατικό στην κοινωνία, αποτελεσματικό ως κόμμα εξουσίας.

Αντώνης Σαμαράς, 23/01/2010
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=58042&Itemid=486

ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Προκήρυξη για 230 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

Προκήρυξη για την πλήρωση 230 θέσεων τακτικού προσωπικού ΑΕΙ και ΤΕΙ σε περιφερειακές υπηρεσίες της εξέδωδε η Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος. Τον διαγωνισμό θα διενεργήσει το ΑΣΕΠ αλλά οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Τράπεζα μέχρι 1 Μαρτίου 2010.
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=46&cm_prdid=9270

Σήμερα η ΝΟΣ της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, στις 19.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του "ΑΚΤΑΙΟΝ" στο Μανδράκι, θα λάβει χώρα η Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Να μη λείψει κανείς αληθινός Νεοδημοκράτης!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Δήλωση του Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Π. Παναγιωτόπουλου για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία



ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Η Νέα Δημοκρατία λέει «Ναι» στην πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής, που θα ερευνήσει αν έγιναν και από ποιους «αλλοιώσεις» και «λαθροχειρίες» στα δημοσιονομικά μεγέθη της Ελληνικής Οικονομίας.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ


Η ΔΑΚΕ σας εύχεται από βάθους καρδιάς να περάσετε καλά. Με το καλό να φτάσουμε και στο Πάσχα!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Συνέλευση της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα


Νομαρχιακή Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00, στην αίθουσα "ΑΚΤΑΙΟΝ". Για περισσότερα, πιέστε το σύνδεσμο:
http://docs.google.com/fileview?id=0BwJo-G4xwdnLM2ExMGZlNjUtYWFmMi00ODQ2LTg4N2EtZjE0NzNiOWJjMGFh&hl=en

Για τη φορολόγηση του επιμισθίου εκπαιδευτικών εξωτερικού

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ που καταδικάζει την αυτοτελή φορολόγηση
http://docs.google.com/fileview?id=0BwJo-G4xwdnLMmNmZGY0NTEtYWM5Yy00NzkyLTkyNjUtMTg2M2FlZjQwZGZk&hl=en