Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του Αντώνη Ρουμελιώτη προς όλους τους γνήσιους Δακίτες

clip_image002

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

http://12dake.blogspot.com/

 

Ευχαριστήριο Μήνυμα του νέου αιρετού εκπροσώπου των καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου Αντώνη Ρουμελιώτη

 

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών, δυνατή, κερδίζει για άλλη μια φορά  μία από τις δύο έδρες στο ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου.

Αιρετός για πρώτη φορά, αναλαμβάνω τη μεγάλη ευθύνη να μεταφέρω τα μηνύματα ήθους και αξιών που πρεσβεύει ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς.

Ένα είναι βέβαιο: Θα υπηρετήσω χωρίς ιδιοτέλεια από τη θέση του αιρετού. Μία θέση που ανήκει σε όλους μας, αφού όλοι μαζί κερδίζουμε.

Τέλος, ευχαριστώ τους συναδέλφους που συγκρότησαν το νικηφόρο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και φυσικά όλο το εκλογικό σώμα που συμμετείχε στις δημοκρατικές διαδικασίες του κλάδου των καθηγητών.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Δωδεκανήσου και ο νέος αιρετός ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Ρουμελιώτης ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν την παράταξή μας στη δύσκολη μάχη που έδωσε. Συνεχίζουμε ενωτικά τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτική του Μνημονίου στο χώρο της εκπαίδευσης.  

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΥΣΔΕ

Αποστολή Email Εκτύπωση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΥΣΔΕ 2010.xls

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΚΥΣΔΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ 2010

Αποστολή Email Εκτύπωση

ΑΠΥΣΔΕ


ΚΥΣΔΕ


ΠΥΣΔΕ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΩΡΑ ΔΑΚΕ!!! ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΝΙΚΗΣ!!!

love4

 

noimf

Afisa2010

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ «MEGA»: «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ


Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Μαζί μας απόψε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Καλησπέρα κ. Πρόεδρε.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Καλησπέρα σας.
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Θα ξεκινήσω από την αυτονόητη ερώτηση των ημερών, αυτή που αναρωτιούνται υποθέτω πολλοί Έλληνες σήμερα το βράδυ στα σπίτια τους. Ο Πρωθυπουργός συνέδεσε το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό, που θεωρεί ικανοποιητικό.
Εσείς πιστεύετε ότι θα πάμε σε εκλογές;
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρώτα απ' όλα να σας πω ότι είναι η πρώτη φορά που ένας Πρωθυπουργός δεν δέχεται μηνύματα από τον ελληνικό λαό σε αυτοδιοικητικές εκλογές όπως πάντα γινόταν, αλλά θέλει να του στείλει ένα μήνυμα ότι «αν δεν με ψηφίσεις, πάω σε εκλογές».
Εγώ σας θυμίζω το ’86 Ανδρέας Παπανδρέου εποχή λιτότητας, χάνει 3 Δήμους μεγάλους Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και το βράδυ κάνει μόνο μία δήλωση: «Πήρα το μήνυμα». Τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου για κάποιο λόγο που θα τον εξηγήσουμε κατά την άποψή μου, δεν θέλει να πάρει το μήνυμα. Γνωρίζει το μεγάλο του πρόβλημα που είναι ότι δεν του βγαίνει η οικονομία, δεν του βγαίνει το πρόγραμμα.
Για να απαντήσω κατ' ευθείαν σε αυτό που μου είπατε σας λέω ότι προσωπική μου άποψη είναι -δεν μπορώ να ξέρω τι περνάει μέσα στο μυαλό του- είναι ότι άμεσα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει εκλογές και θα είναι και αφύσικο να κάνει εκλογές, καθώς το Δεκέμβριο έχει πρώτον προϋπολογισμό, δεύτερον την τρίτη δόση του δανείου, τρίτον την αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θεωρώ ότι θα είναι πάρα πολύ μεγάλη ελαφρότητα εκ μέρους του, να δεχτεί την πιθανότητα να σκάσουν στα χέρια του τεράστια προβλήματα της οικονομίας, την ώρα που θα έχει εκλογές. Και αυτό, μου επιτρέπετε να πω, ότι θα είναι και αποσταθεροποιητικό.
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Μάλιστα. Έχω δυο ερωτήσεις πάνω σε αυτό. Η πρώτη είναι, επειδή η πρώτη αντίδραση στον κ. Παπανδρέου ήταν βοναπαρτισμός και λεονταρισμοί, αυτά δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Βοναπαρτισμός είναι κάποιος ο οποίος θέλει να επιβάλλει αυτό που θέλει, όπως είπατε, εις βάρος των άλλων. Λεονταρισμοί είναι κάποιος που λέει ότι θα κάνει κάτι που δεν θα το κάνει τελικά, ο τσάμπα μάγκας να το πω έτσι. Εσείς τι πιστεύετε; Ότι μπλοφάρει ο Πρωθυπουργός ή ότι το εννοεί;
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο βοναπαρτισμός είναι το μέσο το οποίο κάνει. Να επιβάλλει δηλαδή ένα αυταρχικό δίλημμα.
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Ναι θέλει να επιβάλλει, ακριβώς ναι.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Αυτό είναι ο βοναπαρτισμός.
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Αλλά οι λεονταρισμοί είναι άλλο πράγμα. Γι' αυτό ρωτώ: τι ακριβώς πιστεύετε εσείς ότι είναι μπλοφάρει ή εννοεί ότι θα πάει σε εκλογές;
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Η άποψη η δική μου είναι ότι δεν θα πάει τώρα σε εκλογές. Έχει όμως ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο το αναγνώρισε ο ίδιος, όταν ο ίδιος στη διακαναλική του, πιστοποίησε ότι υπάρχει πρόβλημα με το Μνημόνιο και είπε ότι θα πρέπει να κάνει επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών –λεγομένων- όρων.
Και εδώ πέρα, εγώ θέλω να κάνω και το εξής: εάν ο κ. Παπανδρέου πραγματικά δεν φοβόταν ο ίδιος για να μας φοβίσει -γιατί αυτό κάνει: φοβάται και μας φοβίζει- θα έλεγε «εγώ, όπως κάθε Πρωθυπουργός μέσα στην τετραετία θα εξαντλήσω ένα περιθώριο, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, θα δει ο ελληνικός λαός εγώ θα τα βγάλω πέρα». Δεν το κάνει.
Δεύτερον, έρχεται αυτή τη στιγμή και λέει ότι «εγώ θα κάνω επαναδιαπραγμάτευση, γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά» προφανώς για το Μνημόνιο. Σας κάνω το εξής ερώτημα και το κάνω στον ελληνικό λαό: εάν κάτσει εδώ πέρα η Τρόικα και εδώ ο κ. Παπανδρέου και του πει η Τρόικα «είδα ότι πήρες ένα καλό αποτέλεσμα κ. Πρόεδρε, μια χαρά τα πας, το φάρμακο που σού ‘δωσα είναι ό,τι πρέπει, δώσε κι άλλο λίγο στον ελληνικό λαό». Αυτό τον βολεύει περισσότερο για να επαναδιαπραγματευτεί τον κ. Παπανδρέου, ή θα τον βόλευε ένα μήνυμα δυσαρέσκειας από τον ελληνικό λαό που θα τού ‘λεγε κι αυτός με τη σειρά του ότι «πες στη Τρόικα ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι»;
Επομένως υπάρχει κι ένα πρόβλημα πρακτικό στο να λέει ότι «εγώ κάνω την επαναδιαπραγμάτευση». Και ρωτάω: γιατί την κάνει, εάν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Και τι περιμένει εάν το μήνυμα του ελληνικού λαού είναι αρνητικό;
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Μια στιγμή, εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μου είπατε δυο πράγματα ταυτοχρόνως. Μου είπατε ότι ο κ. Παπανδρέου τα πάει άσχημα στην οικονομία και γι' αυτό μου λέτε βγήκε και φόβισε τον κόσμο με την Κυβέρνηση δεν πάει καλά. Από την άλλη μου λέτε ότι εν πάση περιπτώσει αφού δεν τα πάει καλά, να του στείλουμε ένα μήνυμα, ότι τα πάει άσχημα για να πάρει την Τρόικα να πει να επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο. Αυτή είναι η λογική από ό,τι κατάλαβα.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Εγώ λέω ότι δεν είναι …
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Ή τον βολεύει περισσότερο εν πάση περιπτώσει.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Εγώ λέω ότι δεν τον βολεύει στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι ξεκάθαρο αυτό. Έτσι κι αλλιώς όμως θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα.
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Σύμφωνοι, αλλά σύμφωνα με τη λογική σας, επαναδιαπραγμάτευση θα κάνει ούτως ή άλλως, γιατί δεν πάει καλά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ – ανακοίνωση της ΔΔΕ Δωδεκανήσου

 

Σχετικά με τη ψηφοφορία της 3ης Νοεμβρίου 2010 για ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ υπενθυμίζουμε ότι τα ψηφοδέλτια για ΠΥΣΔΕ είναι λευκού χρώματος, για ΑΠΥΣΔΕ μπλε χρώματος και για ΚΥΣΔΕ πράσινου χρώματος.

Δεν υπάρχει λευκό ψηφοδέλτιο.

Η σταυροδοσία γίνεται ως εξής: μέχρι 2 σταυροί για κάθε ένα από τα παραπάνω τρία ψηφοδέλτια (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ).

Τα ψηφοδέλτια για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ καταλήγουν σε τρεις διαφορετικές κάλπες.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας η εφορευτική επιτροπή βγάζει τα αποτελέσματα τα οποία καταγράφει στο πρακτικό ψηφοφορίας, υπογράφουν όλα τα μέλη, τα διαβιβάζουν με fax και τα ανακοινώνουν προφορικά (δια τηλεφώνου στο 22410 55826 και 22410 55839) στη Νομαρχιακή Επιτροπή με έδρα τη ΔΔΕ Δωδ/σου. Στη συνέχεια αποστέλλει ταχυδρομικά την επόμενη ημέρα στη ΔΔΕ Δωδ/σου (Γεωργίου Μαύρου, αρ 1, 4ος όροφος, υπόψη Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής, ΡΟΔΟΣ, 85100) α) τα ψηφοδέλτια, β) τους φακέλους και γ) τα πρακτικά της ψηφοφορίας.

Εφιστούμε την προσοχή στην εφορευτική επιτροπή ότι οι φάκελοι πρέπει να είναι σφραγισμένοι με σφραγίδα του σχολείου και μονογραφή.

Η Αρίθμηση των σταυρών θα αναγράφεται στο πάνω μέρος του ψηφοδελτίου και θα μονογράφεται, όπως επίσης θα μονογράφονται και οι σταυροί των υποψηφίων.

Ο Διευθυντής ΔΔΕ Δωδ/σου

Ωράριο διεξαγωγής εκλογών 3ης Νοεμβρίου 2010 – ανακοίνωση της ΔΔΕ Δωδεκανήσου

 

“Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, η διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ θα είναι από τις 9.00 π.μ. έως και τις 17.00 μ.μ.

Σημειώνουμε ότι στις εκλογές δεν θα υπάρχει συνδρομή. Υπενθυμίζουμε ότι για τη Ρόδο έχουν οριστεί ως εκλογικά τμήματα το 1ο ΕΠΑ.Λ και η ΕΠΑ.Σ.

Στην περίπτωση που κάποιοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να προσέλθουν στις εκλογές, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων οφείλουν να τους αναθέσουν έργο στο σχολείο όπου ανήκουν. Όσοι εκπαιδευτικοί ψηφίσουν πρέπει να λάβουν από το εκλογικό κέντρο βεβαίωση, την οποία θα προσκομίσουν στη σχολική τους μονάδα την επόμενη της ψηφοφορίας.

Οι συμμετέχοντες στις εφορευτικές επιτροπές χρειάζεται να παρουσιαστούν στα εκλογικά κέντρα στις 8.30 π.μ.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς ενυπόγραφα”

Ο Δ/ΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

2500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Από αύριο οι αιτήσεις για 8.290 θέσεις

 

Ρεπορτάζ:esos.gr

Από αύριο 1η Νοεμβρίου μέχρι και 10 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μία από τις συνολικά 8.290 οι θέσεις για το ακαδ. 'ετος 2011-12 , εκ των οποίων 4.200 θέσεις για τα προπτυχιακά προγράμματα ,3.500 για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, 210 για ΑΜΕΑ και 350 θέσεις αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς των ΤΕΙ.Αναλυτικότερα οι παρεχόμενες θέσεις φοιτητών κατανέμονται ανά πρόγραμμα σπουδών, ως ακολούθως:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΈΤΟΣ 2011-2012

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Εκπαίδευση Ενηλίκων 160

Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας 100

Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας 90

Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας 70

Σπουδές στην Εκπαίδευση 380

Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία 90

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διασφάλιση Ποιότητας 270

Διαχείριση Αποβλήτων 120

Διαχείριση Τεχνικών Έργων 190

Κατάλυση και προστασία του περιβάλλοντος 45

Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά 60

Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών 120

Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα 150

Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής 90

Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων 100

Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική 60

Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές 90

Τεχνολογία Υλικού και Λογισμικού 60

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) 270

Διοίκηση Μονάδων Υγείας 210

Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Σ.Υ. 30

Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων 240

Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων 120

Τραπεζική 280

ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα 60

Σχεδιασμός Φωτισμού – Πολυμέσα 45

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΟ:3.500

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό 800

Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό 800

Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός 100

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Πληροφορική 1000

Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες 500

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών 1000

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΟ:

4.200

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:

7.700

ΣΥΝ 210 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ

Ανακοίνωση συναδέλφων διορισμένων σε δυσπρόσιτα το 2009 που χάνουν το δικαίωμα μετάθεσης λόγω καθυστέρησης του διορισμού τους με ευθύνη του ΑΣΕΠ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ζήτημα που αφορά μερίδα εκπαιδευτικών που διορίστηκαν με τον τελευταίο ΑΣΕΠ σε δυσπρόσιτα σχολεία, γεγονός που, με την ως τότε ισχύουσα νομοθεσία, προϋποθέτει παραμονή στο σχολείο διορισμού για 2 έτη. Για συγκεκριμένες ειδικότητες, όμως, ο διορισμός (ΠΕ 12, ΠΕ 19, ΠΕ 20, ΠΕ 17.03 κλπ.) έγινε με καθυστέρηση ορισμένων μηνών, με αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου και του ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σεπτέμβρη του 2009, λόγω βουλευτικών εκλογών, καθυστέρησε σημαντικά η έκδοση αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ και κατά συνέπεια ο διορισμός. 

Προκείμενου να αιτηθεί μετάθεση κατά τη σχολική χρονιά που διανύουμε, ένας εκπαιδευτικός διορισμένος σε δυσπρόσιτο το 2009, θα έπρεπε να είχε διοριστεί μέχρι τις 30/9/2009. Επειδή όμως εμείς διοριστήκαμε λίγους μήνες αργότερα, χάνουμε το δικαίωμα μετάθεσης και είμαστε αναγκασμένοι να υπηρετήσουμε και τρίτο χρόνο στην παραμεθόριο, γεγονός κατάφωρα άδικο.

Αιτούμεθα την εξάλειψη αυτής της αδικίας, όπως και να μας επιτραπεί να καταθέσουμε αίτηση μετάθεσης εντός του Νοεμβρίου του 2010, μαζί με τους άλλους εκπαιδευτικούς. Αν υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα και e-mail.

Μετά τιμής,

Ορέστης Παπαγεωργίου orpapage@yahoo.gr

         6972556815               ΕΠΑΛ ΣΥΜΗΣ

Αλέξανδρος Βασιλείου    alvasileiou@hol.gr

       6947320477                ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΣ