Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο νέος είναι άνεργος, ο παλιός είναι… αλλιώς (έλα στον παππού!)

teacher_buttslice

Την ίδια ώρα που πραγματοποιεί λιγότερους διορισμούς στην εκπαίδευση, το υπουργείο ανακοινώνει ότι οι εκπαιδευτικοί που απολύθηκαν αυτοδίκαια λόγω 35/ετίας και ορίου ηλικίας μπορούν  να επανέλθουν στην οργανική τους θέση. Προφανώς παραδέχεται τα κενά, αλλά θέλει να κάνει οικονομία κρατώντας τους συνταξιούχους στην τάξη και αφήνοντας τα νέα παιδιά στην ανεργία.

Α. ναι. Κατά τα άλλα «Πρώτα ο μαθητής». Και ο παππούς χέρι-χέρι μαζί του.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=729

Δεν θα μαθαίνουν γράμματα, θα 'χουν όμως «καθρεφτάκια» — το ΠΑΜΕ σχολιάζει τις πρόσφατες εξαγγελίες Διαμαντοπούλου στο “πρωινό MEGA”

 

Να «θαμπώσει» τη λαϊκή οικογένεια με... υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες προσπαθεί το υπουργείο Παιδείας, τη στιγμή που σχολεία στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα. «Δεν θα περιμένουμε να κάνουμε τη σχολική στέγη τέλεια στην Ελλάδα και μετά να φέρουμε το ψηφιακό σχολείο», δήλωνε χαρακτηριστικά χτες σε συνέντευξή της στο Πρωινό Mega, η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά, επαναλαμβάνοντας ότι έγιναν αποσπάσεις 4.500 εκπαιδευτικών από τα γραφεία στα σχολεία. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι τεράστια θα είναι τα κενά τη νέα χρονιά. Ήδη, το υπουργείο έχει ανακοινώσει μόλις 2.825 διορισμούς στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση τη στιγμή που τα κενά μόνο στη δευτεροβάθμια υπολογίζονται σε περισσότερα από 6.000 και χιλιάδες αναμένεται να είναι οι συνταξιοδοτήσεις.

Πάντως, το υπουργείο φαίνεται αποφασισμένο να προχωρήσει τα σχέδιά του για περαιτέρω προσαρμογή της Παιδείας στις απαιτήσεις των μονοπωλίων, παρά τις ελλείψεις. «Επειδή λέγονται πολλά για το ότι δεν υπάρχουν υποδομές στα δημόσια σχολειά, οι δάσκαλοι είναι λίγοι, έχουμε κενά, πρέπει να ξεκινάμε από τα βασικά, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να γίνονται και όλα τα άλλα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της υπουργού που δήλωνε ότι θα προχωρήσει η αυτοαξιολόγηση των σχολείων, η μείωση της ύλης παρά τις αντιδράσεις ενώ εξήγγειλε ότι το Σεπτέμβρη θα ανακοινωθεί το «ψηφιακό σχολείο». «Σε όλες τις χώρες το "νέο" είναι το ψηφιακό σχολείο, είναι το ψηφιακό περιεχόμενο, ο νέος τρόπος διδασκαλίας, ο διαδραστικός πίνακας», είπε χαρακτηριστικά, στη λογική που θέλει τις νέες τεχνολογίες σαν... λύση στο μεγάλο ζήτημα του περιεχομένου της εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της απαίτησης του κεφαλαίου για ψηφιακές δεξιότητες.

Σε ό,τι αφορά το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, είπε ότι οι μαθητές θα μπαίνουν σε σχολή και όχι τμήμα και θα μπορούν να μετακινηθούν και να κάνουν και άλλες επιλογές, ενώ το πανεπιστήμιο θα ορίζει ποια μαθήματα θέλει η κάθε σχολή και τι συντελεστή θέλει το κάθε μάθημα.

Ανάμεσα σε άλλα, η Α. Διαμαντοπούλου εξήγγειλε και μείωση του ορίου των απουσιών που επιτρέπονται στους μαθητές. Αυτό που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται, είναι ότι στόχος του υπουργείου δεν είναι άλλος από το χτύπημα του μαθητικού κινήματος καθώς πάνω από κάθε κινητοποίηση θα κρέμεται η απειλή των απουσιών.

ΠΑΜΕ

Δερύνεια, 14 Αυγούστου 1996, ώρα 14:25

SolomosS
'Οσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι~
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.
Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
νουν αληθείας) επτέρωσε
τον 'Ικαρον~ και αν έπεσε
ο πτερωθείς κ' επνίγη
θαλασσωμένος~
αφ' υψηλά όμως έπεσε,
και απέθανεν ελεύθερος.
Αν γένης σφάγιον άτιμον
ενός τυράννου, νόμιζε
φρικτόν τον τάφον.

Μνήμη Τάσου Ισαάκ και Σολομού Σολομού

δολοφονία Τάσου Ισαάκ από ομάδα γκρίζων λύκων

στην περιοχή της Δερύνειας, 11/08/1996

 

 

εκτέλεση Σολομού Σολομού από τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής

λίγα μέτρα πιο πέρα από τον τόπο της θυσίας του δεύτερου εξαδέλφού του Τάσου Ισαάκ,   14/08/1996

den-ksexnw-den-ksexnw

Τα έγγραφα που θα χρειαστεί να προσκομίσουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί του ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΑΠΟ 23-8-2010 ΕΩΣ ΚΑΙ 25-8-2010

ΚΛ.ΠΕΠΠΕΡ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΕΦΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟΝ 4Ο ΟΡΟΦΟ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ

ΠΤΥΧΙΟ ( ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ )

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ Α/ΘΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

( ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ , ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ )

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ( ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ) στοιχεία ταυτότητας που έχουν μεταβληθεί δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση .

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΤΥΠΟΥ Α΄ )

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ( ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΓΑΜΟΥΣ )

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ

ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ Η ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Για τον άμεσα ασφαλισμένο

1.- Τρείς φωτογραφίες

2.- Απογραφικό από την υπηρεσία μας

3.- Επικυρωμένο αντίγραφο του Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας

4.- Βεβαίωση διαγραφής από προηγούμενο ταμείο ασφάλισης

5.- Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένος /η σε άλλο Ταμείο

Για την σύζυγο

1.- Δύο φωτογραφίες

2.- Οικογενειακή κατάσταση ή ληξιαρχική πράξη γάμου

3.- Υπεύθυνη δήλωση από τον άμεσα ασφαλισμένο ότι η σύζυγος του για όσο διάστημα θα είναι

ασφαλισμένη στο δημόσιο δεν θα εργασθεί ούτε θα ασφαλιστεί σε άλλο ασφαλιστικό φορέα

4.- Υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την Εφορία , όταν δεν υποβάλλει καθόλου δήλωση.

5.- Επικυρωμένο αντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσης , όταν υποβάλλει δήλωση

στην Εφορία

6.- Βεβαίωση διαγραφής από προηγούμενο ασφαλιστικό φορέα

Για τα παιδιά

1.- Δύο φωτογραφίες όταν το παιδί είναι τεσσάρων ( 4 ) ετών και άνω

2.- Ληξιαρχική πράξη γέννησης για τα νεογέννητα

3.- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

4.- Υπεύθυνη δήλωση από τον άμεσα ασφαλισμένο ότι το παιδί του για όσο διάστημα θα είναι

ασφαλισμένο στο δημόσιο δεν θα ασφαλιστεί σε άλλο ασφαλιστικό φορέα

5.- Όταν το παιδί είναι φοιτητής βεβαίωση Ανώτερης ή Ανώτατης Σχολής με ημερομηνία

εγγραφής και διάρκεια φοίτησης

6.- Βεβαίωση διαγραφής από προηγούμενο ασφαλιστικό φορέα

(οι πληροφορίες προέρχονται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου dide.dod.sch.gr )

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Για τη δυνατότητα ανάκλησης των αιτήσεων παραίτησης – ΜΈΧΡΙ 20/08 τελικά οι ανακλήσεις

Α) Ανακλήσεις αυτοδίκαιων απολύσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. &΄ Δ.Ε.

Κατόπιν ερωτημάτων σας, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 19 του του άρθρου 10 του Ν.3863/2010 (Φ.Ε.Κ.115 τ.Α΄/15-7-2010) με τις οποίες τροποποιείται η παράγραφος 2 του άρθρου 155 του Ν.3528/2007,  σας γνωρίζουμε τα εξής:

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι απολύθηκαν αυτοδίκαια λόγω 35/ετίας και ορίου ηλικίας με τη λήξη του διδακτικού έτους 2009-2010, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 155 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007-Φ.Ε.Κ.26 τ. Α΄), έχουν τη δυνατότητα στην πρώτη εφαρμογή του Ν.3863/2010, να επανέλθουν στην οργανική τους θέση και στη θέση που κατείχαν πριν την αυτοδίκαιη απόλυσή τους και διατηρούν τη σειρά τους στους αξιολογικούς πίνακες επιλογής στελεχών εκπαίδευσης.

Η προϋπόθεση στην περίπτωση αυτή είναι, οι ενδιαφερόμενοι να είχαν υποβάλει σχετική αίτηση εντός (15) δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου νόμου, δηλαδή μέχρι 30 Ιουλίου 2010.

Β) Ανακλήσεις παραιτήσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20, παρ. 7 του Ν.3865/2010 (Φ.Ε.Κ.120 τ.Α΄/21-7-2010) , το δικαίωμα ανάκλησης της αίτησης παραίτησης λόγω συνταξιοδότησης, που προβλέπεται στις διατάξεις της παραγράφου 8 του άρθρου μόνου του Ν.3847/2010 (Φ.Ε.Κ.67 τ.Α΄) παρέχεται για ένα (1)  μήνα  από τη δημοσίευση του νόμου αυτού, δηλαδή μέχρι 20 Αυγούστου 2010.

Συγκεκριμένα, η αίτηση ανακαλείται ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται, έστω και αν έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη λύσης υπαλληλικής σχέσης υπό τον όρο ότι δεν έχει εκδοθεί πράξη συνταξιοδότησης. Ο χρόνος από τη λύση της σχέσης αυτής μέχρι την επαναφορά στην υπηρεσία θεωρείται ως χρόνος πραγματικής και συντάξιμης υπηρεσίας.

Εξακολουθούν να ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 148, παρ.4, 5  του Υπαλληλικού Κώδικα διατάξεις του (Ν.3528/2007), σύμφωνα με τις οποίες ο υπάλληλος μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός (1) μηνός από την υποβολή της αίτησης παραίτησης μπορεί να την ανακαλέσει εγγράφως, εφόσον αυτή δεν έχει γίνει αποδεκτή σύμφωνα με την  παράγραφο 5 .

Αρμόδιο όργανο για τις ανακλήσεις των σχετικών πράξεων λύσης υπαλληλικής σχέσης των εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. είναι το ίδιο όργανο που είχε την αρμοδιότητα της έκδοσης.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΥΗ  ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

πηγή: alfavita

Δήλωση της υπεύθυνης του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ν.Δ. κας Ε. Βόζεμπεργκ με αφορμή το κύμα φυγής 12.000 εκπαιδευτικών, εξαιτίας του ασφαλιστικού

Η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


« Η παιδεία γίνεται αρνητική είδηση κάθε μήνα. Η κυβέρνηση δημιούργησε κύμα φυγής 12.000 εκπαιδευτικών, εξαιτίας του ασφαλιστικού που κατέθεσε, και ισάριθμα δυσαναπλήρωτα κενά τα οποία αδυνατεί να καλύψει.

Η εκπαιδευτική κοινότητα, οι γονείς και οι μαθητές είναι ανάστατοι, αφού πλέον είναι αμφίβολο αν σε 20 ημέρες τα παιδιά μας θα έχουν δασκάλους. Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει λύση άμεσα στο πρόβλημα που η ίδια έχει δημιουργήσει εξαιρώντας την παιδεία από την πολιτική των γενικών περικοπών. Να προβεί άμεσα στην κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία στον πολύπαθο χώρο της εκπαίδευσης.»

«Χειρουργείο» η διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπ/σης

Για πολλοστή φορά, όπως επιβεβαιώθηκε στις τελευταίες κρίσεις των προϊσταμένων διευθύνσεων Εκπαίδευσης, κατά τη συνέντευξη των υποψηφίων, ο τρόπος βαθμολόγησής τους, μπορεί να διδαχθεί και ως... μάθημα Χειρουργικής στους φοιτητές των ιατρικών σχολών.

Καθώς οι βαθμοί στη συνέντευξη μπαίνουν με τέτοια ακρίβεια ώστε ο επιθυμητός υποψήφιος, άσχετα με το εάν διαθέτει λιγότερα προσόντα, θα πρέπει να βρεθεί σε καλύτερη θέση από τον ανεπιθύμητο υποψήφιο. ...

Όπως συνέβη με τον απερχόμενο πλέον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Ι. Καραμήτρο, να λαμβάνει μέσο όρο 11 μονάδες στη συνέντευξη και ένας εκ του συμβουλίου να τον βαθμολογεί με 8 βαθμούς (με άριστα το 15).

Μόλις που... πέρασε τη βάση δηλαδή ο κ. Καραμήτρος, τόσα χρόνια προϊστάμενος. Παλιά τους τέχνη κόσκινο στα συμβούλια, εδώ και χρόνια εφαρμόζεται η ίδια πρακτική από τα κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία. Δεν είναι σημερινό το φαινόμενο, απλά είναι λυπηρό, θα το ξαναπούμε για μια ακόμη φορά, επειδή αφορά στη δημόσια εκπαίδευση...
Β.Κ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 11.8.2010

Εδώ ισχύει πραγματικά το “που πας ρε Καραμήτρο;” . Αλήθεια, που πάτε κ. Καραμήτρο χωρίς πιστοποιητικά “πρασινοφροσύνης”, με μόνο τις γνώσεις και τα προσόντα σας; Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε;

Επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης: Πράσινη… «Αξιοκρατία», χωρίς όρια!!!

 

 

flying-horse1green Η διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης είναι μια ακόμη περίπτωση που αποδεικνύει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο κι αν χρησιμοποιεί τη ρητορική της διαφάνειας και της αξιοκρατίας είναι το γνωστό ΠΑ.ΣΟ.Κ. της αδιαφάνειας και της κομματοκρατίας.

Πρώτον, διέκοψε τη θητεία μόνο των Δ/ντών Εκπαίδευσης και όχι όλων των στελεχών (Σχολικών Συμβούλων, Προϊσταμένων Γραφείων, Δ/ντών Σχολείων )που έχουν επιλεγεί όλοι με τον ίδιο νόμο.( 3467/06 ). Φαίνεται πως, με τον ίδιο νόμο, οι επιλογές των Δ/ντών Εκπ/σης ήσαν αναξιοκρατικές και των άλλων στελεχών …αξιοκρατικές!!!

Δεύτερον, κατάργησε το διαγωνισμό για την επιλογή στελεχών στο όνομα βέβαια της …αξιοκρατίας. Σημειωτέον, ότι ήταν η πρώτη επιλογή μετά από επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμό υπό το ΑΣΕΠ και δεν υπήρξε καμιά καταγγελία ή διαμαρτυρία για τη διαδικασία.

Τρίτον, μετά την ανακοίνωση των μετρήσιμων κριτηρίων δόθηκε προθεσμία υποβολής ενστάσεων το αποτέλεσμα των οποίων ανακοινώθηκε… μόνο σε κάθε ενιστάμενο κατά τη διαδικασία της συνέντευξης!!! Η… «διαφάνεια» πάνω απ’ όλα είπαμε.
Δεν κρίθηκε, φαίνεται, απαραίτητο, να γνωρίζουν όλοι οι συνυποψήφιοι το σύνολο των μονάδων των μετρήσιμων κριτηρίων των άλλων και αν, όντως, δικαιούνται παραπάνω μονάδες. Το Συμβούλιο επιλογής είναι ακέραιο, αδέκαστο και αλάνθαστο.
Έτσι, μετά τη συνέντευξη, την οποία οι ίδιοι καταδίκαζαν ως αναξιόπιστη διαδικασία («γαλάζια συνέντευξη» την αποκαλούσαν), προέκυψαν....ανακατατάξεις μεταξύ των υποψηφίων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπως ο τρίτος βρέθηκε πρώτος, ο δέκατος ανέβηκε στην έκτη θέση και πρώτη στο νομό Ηλείας και ο δέκατος έκτος εκτοξεύτηκε στη δεύτερη θέση και δεύτερη στο νομό!!!
Ένα άλλο χαρακτηριστικό σημείο που φανερώνει την αντίληψη περί αξιοκρατίας και διαφάνειας των κυβερνώντων είναι η δεύτερη ανασυγκρότηση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων μέσα σε τέσσερις μήνες. Αλήθεια, ποια άλλη σκοπιμότητα εξυπηρετείται εκτός της άλωσης και κομματικοποίησης των Συμβουλίων; Και όλα αυτά γίνονται βάσει του νόμου 3848/2010 που έχει το βαρύγδουπο τίτλο «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού-καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και άλλες διατάξεις».
Πέρα όμως από αυτές τις μεθοδεύσεις (διακοπή θητείας κατ’ επιλογή, αδιαφάνεια, ευτελισμός Υπηρεσιακών Συμβουλίων), ο χρόνος που γίνονται όλα αυτά δείχνει ότι μπροστά στο κομματικό συμφέρον δεν υπολογίζουν τίποτα. Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα ξεκινούσαν κανονικά οι διαδικασίες για την κατάρτιση πινάκων επιλογής στελεχών εκπαίδευσης. Επέλεξαν όμως να ξεκινήσουν τέσσερις μήνες νωρίτερα και λόγω του επείγοντος της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς να τελειώσουν γρήγορα-γρήγορα.

Μάλλον, φοβούνται ότι γενικότερες εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες και να μην προλάβουν να αλώσουν το κράτος…
ΠΗΓΗ: pyrgos-news.gr και ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Και άλλα στατιστικά για τους διορισμούς στα Δωδεκάνησα. Σύγκριση 2010 με 2009.

 

οι διορισμοί κατά τα έτη 2009 και 2010 στη Δωδεκάνησο ανά ειδικότητα έχουν ως εξής:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2009

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2010

ΜΕΤΑΒΟΛΗ%

ΠΕ01

17

1

-94,12

ΠΕ02

110

80

-27,27

ΠΕ03

34

19

-44,12

ΠΕ0401

16

26

62,50

ΠΕ0402

9

2

-77,78

ΠΕ0404

5

0

-100,00

ΠΕ0405

3

1

-66,67

ΠΕ05

10

1

-90,00

ΠΕ06

0

2

ΠΕ07

9

0

-100,00

ΠΕ08

0

1

ΠΕ11

57

6

-89,47

ΠΕ12.02

0

1

ΠΕ12.10

0

1

ΠΕ13

4

1

-75,00

ΠΕ15

4

1

-75,00

ΠΕ16.01

0

5

ΠΕ17.06

1

1

0,00

ΠΕ18.12

0

1

ΠΕ18.13

0

1

ΠΕ18.31

0

2

ΠΕ18.35

1

2

100,00

ΠΕ19

0

3

ΠΕ20

0

2

ΠΕ34

1

0

-100,00

ΤΕ01.19

1

0

-100,00

ΤΕ16.00

0

5

ΣΥΝΟΛΟ

282

165

-41,49

Απολογισμός Διορισμών στα Δωδεκάνησα

Στα Δωδεκάνησα διορίστηκαν συνολικά 165 καθηγητές, ως εξής:

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ
Α 42
Β 29
Γ 31
Δ 63

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ

ΠΕΟ1 1
ΠΕ02 80
ΠΕ03 19
ΠΕ0401 26
ΠΕ0402 2
ΠΕ0405 1
ΠΕ05 1
ΠΕ06 2
ΠΕ08 1
ΠΕ11 6
ΠΕ12.02 1
ΠΕ12.10 1
ΠΕ13 1
ΠΕ15 1
ΠΕ16.01 5
ΠΕ17.06 1
ΠΕ18.12 1
ΠΕ18.13 1
ΠΕ18.31 2
ΠΕ18.35 2
ΠΕ19 3
ΠΕ20 2
ΤΕ16.00 5

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
ΚΟΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΟΝΙΚΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΩ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΥΡΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΕΧΑΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΑΤΣΙΔΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΟΡΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΚΑΜΠΑΝΗ ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΩΤΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑΝΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΚΛΑΒΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΙΣ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΣΜΗΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΣΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΟΘΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΥΤΖΙΟΥΚΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΝΙΚΟΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΑΛΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΣΚΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΤΣΙΡΙΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΔΑΦΝΗ ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝ ΜΑΡΙΑ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ04.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΑΜΑΚΟΒΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΛΓΑ ΠΕ12.02 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΩΤΗΡΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ12.10 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΤΖΗΜΟΡΑΓΚΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ13 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΤΡΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ15 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ16.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΣΤΕΡΓΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ16.01 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΚΟ ΕΥΑΓΓ ΠΕ17.06 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ18.13 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΣΟΦΙΑ-ΑΡΓΥΡΩ ΠΕ18.12 Β-Α΄ Δωδεκανήσου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΕΚΟΥ ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΓΚΟΥΜΠΙΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΓΑΓΙΑΤΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΤΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΠΙΣΤΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΖΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΓΙΟΚΝΩΡΗ ΣΟΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΗΣΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΚΙΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΖΑΧΑΡΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΖΩΗ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΠΙΔΗ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΓΙΑΡΜΕΝΙΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΕ03 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕ03 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΠΙΣΙΜΙΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ03 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΙΝΑ ΠΕ03 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΖΩΗ ΑΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΝΗ ΠΕ04.01 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ04.01 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΔΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ04.02 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΝΑ ΠΕ16.01 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠIΛΙΩ ΠΕ18.35 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΘΗ ΠΕ18.35 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΤΟΣΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΕ19 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΜΗΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΙΚΗ ΠΕ20 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΓΚΕΒΕΖΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ19 Β-Β΄ Δωδεκανήσου
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΤΣΙΛΙΒΕΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΓΚΕΡΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΓΚΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΒΟΥΤΣΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΓΛΑΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΝΙΖΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΡΩΙΜΠΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΣΙΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ03 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ03 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΦΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΕ03 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΜΑΡΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΗΓΟΥΛΑ ΠΕ03 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΟΛΓΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΠΕ03 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΚΕΣΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΛΙΑ ΠΕ04.01 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ04.01 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕ04.01 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ04.01 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕ04.01 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΕ04.02 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΕ04.05 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕ05 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΕ06 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΣΑΡΛΗ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ11 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΕ11 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΑΣΜΙΑ ΠΕ11 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΕ18.31 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ18.31 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΕ19 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΓΡΙΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ20 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΕ16.00 Β-Γ΄ Δωδεκανήσου
ΛΟΥΛΟΥΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΕΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΖΗΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΔΕΜΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΙΧΑ ΕΥΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΥΛΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΩ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΤΣΩΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΡΜΑΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΪΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΑΔΑΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΛΟΒΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΣΥΡΑΓΟΥΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΡΟΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ ΙΟΡΔΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΗΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΑΔΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΟΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΑΤΖΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΣΤΕΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΠΛΙΑΜΠΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΣΟΛΩΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΦΟΥΡΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΩΤΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΣΜΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΓΟΥΡΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΤΖΗΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΓΟΥΝΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΑΝΩ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΗΧΑΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ02 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΛΙΓΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΟΥΖΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΝΤΑΜΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΡΑΛ ΓΕΩΡΓ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΓΑΒΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΦΛΑΣΚΗ ΑΘΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΦΙΛΚΑ ΡΑΧΗΛ ΣΠΥΡΟ ΠΑΡΑΣ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΤΗΤΗΡΑ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΠΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ03 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΓΚΟΥΒΙΕΡΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΚΡΙΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΩ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΥΤΕΛΕΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΣΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΓΚΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ04.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΠΑΣΕΚΗ ΒΑΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗ ΠΕ06 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΕ08 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΑΝΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ11 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΣΗΣ ΑΣΤΕΡ ΕΛΠΙΔ ΠΕ11 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΥΡΩΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕ11 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΒΕΝΕΤΙΑΔΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕ16.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΖΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ16.01 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΕ16.00 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΤΕ16.00 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΕ16.00 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου
ΧΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΕ16.00 Β-Δ΄ Δωδεκανήσου

Ανακοινώθηκαν οι διορισμοί για τη σχολική χρονιά 2010-2011

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση διορισμών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2010-11 διορίζονται 2.700 εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠE08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12.01, ΠΕ12.04, ΠΕ12.05, ΠΕ12.06, ΠΕ12.08, ΠΕ13, ΠΕ14.01, ΠΕ14.04, ΠΕ15, ΠΕ16.01, ΠΕ17.01, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ17.04, ΠΕ18.01, ΠΕ18.02, ΠΕ18.04, ΠΕ18.07, ΠΕ18.08, ΠΕ18.09, ΠΕ18.10, ΠΕ18.12, ΠΕ18.18, ΠΕ18.20, ΠΕ18.23, ΠΕ18.24, ΠΕ18.31, ΠΕ18.33, ΠΕ18.36, ΠΕ18.37, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΤΕ01.01, ΤΕ01.04, ΤΕ01.05, ΤΕ01.11, ΤΕ01.33, ΤΕ16, ΔΕ01.01, ΔΕ01.02, ΔΕ01.04, ΔΕ01.08, ΔΕ01.10, ΔΕ 01.11, ΔΕ01.12 και ΔΕ01.13.

Στους παραπάνω διοριστέους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί εγγεγραμμένοι στους πίνακες εκπαιδευτικών που συντάχθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις των περ. α, β και γ της παρ. 10 του άρθρου 9 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α’), του πίνακα 24μήνου που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3687/2008 (ΦΕΚ 159 Α’), του Ενιαίου πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. ββ’ της παρ. 2 του άρθρου 6 του Ν. 3255/2004 (ΦΕΚ 138 Α’), του πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ 2008  καθώς και του πίνακα 30μηνου που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 8 και 9 του άρθρου 9 του ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α’), για το σχολικό έτος 2010-2011.

Μικρός αριθμός θέσεων που δεν έχει καλυφθεί, αφορά σε θέσεις των περιπτώσεων ειδικών κατηγοριών και θα καλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί τίθενται στη διάθεση της οικείας διεύθυνσης εκπαίδευσης και τοποθετούνται προσωρινά με απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του οικείου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου σε κενή θέση σχολικής μονάδας της περιοχής και οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής, όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις. Ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας σε σχολική μονάδα της περιοχής της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δεν μπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών. Ο τρίτος χρόνος της υπηρεσίας μοριοδοτείται με το διπλάσιο του αριθμού μονάδων μετάθεσης της σχολικής μονάδας όπου υπηρετεί ο νεοδιοριζόμενος. (παρ. 12 του άρ. 9 του Ν.3848/2010)

Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Δ/νσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από   23   μέχρι   25   Αυγούστου   2010.
Για το Δελτίο Τύπου και τους πίνακες των διοριζόμενων εκπαιδευτικών πατήστε εδώ.

Όλα τα ονόματα των νέων διευθυντών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ01.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΖΙΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΧΕΡΙΣΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΜΟΥΧΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α΄
ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΨΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β΄
ΑΤΤΙΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ΄
ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Δ΄
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ09.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΛΥΣΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΙΟΥ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΕ05.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΙΕΡΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΛΕΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΙΑΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ19.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΓΟΥ - ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΑΒΒΙΛΩΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΖΩΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ01.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΤΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΦΟΝΔΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ01.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ01.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΟΠΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ09.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ09.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕ12.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΛΙΤΟΥΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ17.04 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΡΗΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΚΡΗΤΗΣ ΤΑΞΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ12.08 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ01.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΑΛΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ01.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΩΜΑΪΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ19.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΡΕΜΕΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ09.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΣΚΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ03.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ04.01 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΠΕ02.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ