Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Επιμορφωτικό σεμινάριο για την αξιοποίηση τεχνικών ασύγχρονης και εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας μέσα από το περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης moodle

 

Η Σχολική Σύμβουλος Πληροφορικής Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και άλλες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και με την υποστήριξη του Ε.Α.Ι.Τ.Υ., διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Αξιοποίηση τεχνικών ασύγχρονης και εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας μέσα από το περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης moodle». Το παραπάνω σεμινάριο πραγματοποιήθηκε κατά τα προηγούμενα έτη στους νομούς Ηλείας, Αρκαδίας και Δωδεκανήσου, ενώ παρουσιάστηκε σε Διημερίδες και Συνέδρια που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του ΥΠΕΠΘ και κίνησε το ενδιαφέρον πολλών εκπαιδευτικών.

Αντικείμενο και στόχοι του σεμιναρίου είναι:

· η εξοικείωση και η εξάσκηση των εκπαιδευτικών με μεθόδους και τεχνικές ασύγχρονης και εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας, όπως είναι η κατασκευή ηλεκτρονικών μαθημάτων με το δημοφιλές περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης/διδασκαλίας moodle

· η δημιουργία και χρήση απλών εκπαιδευτικών παιχνιδιών στη διδασκαλία

· η εκμάθηση και χρήση ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού γενικού σκοπού για ποικίλες εφαρμογές χρήσιμες για τους εκπαιδευτικούς, όπως είναι οι παρουσιάσεις, η επεξεργασία ήχου και εικόνας κ.ά.

· η γνωριμία και χρήση ποικίλων διαδικτυακών εφαρμογών/εργαλείων που υποστηρίζονται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και είναι διαθέσιμα στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, όπως είναι η δημιουργία ιστολογίου (blog), wiki, η κατασκευή ιστοσελίδων, γκαλερί φωτογραφιών κ.ά.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι ένα πλήρες ημερολογιακό εξάμηνο, από τα τέλη Νοεμβρίου 2010 έως τα τέλη Μαΐου 2011. Θα υλοποιηθεί με τη «μεικτή» μέθοδο διδασκαλίας, συνδυάζοντας 5 δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις και 26 εβδομάδες εκπαίδευσης από απόσταση με χρήση υπολογιστή. Την τρέχουσα χρονιά θα δημιουργηθούν 2 τμήματα (εφόσον προκύψει ο αναγκαίος αριθμός επιμορφούμενων), ένα στη Ρόδο και ένα στην Κω. Οι 5 δια ζώσης συναντήσεις θα γίνουν στο 7ο Γυμνάσιο Ρόδου για τη Ρόδο και στο 2ο Γενικό Λύκειο Κω για την Κω. Το χρονοδιάγραμμα των 5 αυτών συναντήσεων εμφανίζεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Εβδομάδα

Ώρες

7ο Γυμνάσιο Ρόδου

2ο Γενικό Λύκειο Κω

1

15:00 – 19:00

Δευτέρα 29/11/2010

4

15:00 – 19:00

Δευτέρα 20/12/2010

11

15:00 – 19:00

Δευτέρα 7/2/2011

18

15:00 – 19:00

Δευτέρα 28/3/2011

24

15:00 – 19:00

Δευτέρα 9/5/2011

Για κάθε μία από τις 26 εβδομάδες εκπαίδευσης, οι εκπαιδευόμενοι θα χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης moodle για την πρόσβαση στο εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό τους υλικό και την υλοποίηση ορισμένων ασκήσεων εμπέδωσης. Τις ασκήσεις αυτές θα στέλνουν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) για βαθμολόγηση. Ο μέσος όρος του χρόνου που απαιτείται για μελέτη και εμπέδωση εκτιμάται πως είναι 2-3 ώρες ανά εβδομάδα. Κατά συνέπεια, κρίνονται απαραίτητα για τη συμμετοχή στο σεμινάριο:

· η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, κατά προτίμηση από το σπίτι

· η προϋπάρχουσα εξοικείωση με τη χρήση υπολογιστή και την πλοήγηση στο διαδίκτυο

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στη Δωδεκάνησο υποστηρίζεται εκπαιδευτικά και βαθμολογικά, σε εθελοντική βάση, από 4 εκπαιδευτικούς πληροφορικής και 3 άλλων ειδικοτήτων. Το κάθε ένα από τα 2 τμήματα θα αποτελείται από 15 εκπαιδευτικούς. Σε περίπτωση περισσότερων αιτήσεων, οι εκπαιδευόμενοι θα επιλεγούν με κλήρωση. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://e-learning.ilei.sch.gr/aitisi/ από 15/11/2010 έως και 22/11/2010. Στην πρώτη δια ζώσης συνάντηση θα δοθούν 2 CD/DVD με το λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί στο σεμινάριο Για την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου και τη χορήγηση αντίστοιχης βεβαίωσης απαιτείται είτε

· η ολοκλήρωση του 70% των ασκήσεων εμπέδωσης και η συμμετοχή σε 4 από τις 5 δια ζώσης συναντήσεις είτε

· η ολοκλήρωση του 85% των ασκήσεων εμπέδωσης και η συμμετοχή σε 3 από τις 5 δια ζώσης συναντήσεις

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

12-11-10 Προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

ypdvmthΔελτίο Τύπου 12/11/2010

Προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2010-11, προσλαμβάνονται, 42 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  πλήρους ωραρίου, των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02 και ΠΕ04.04, για τα σχολεία Γενικής Παιδείας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από   Δευτέρα 15  μέχρι  και Πέμπτη 18   Νοεμβρίου   2010.

Ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών είναι αναρτημένος εδώ.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά προς τον Ελληνικό λαό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής

 

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών είναι η κορυφαία πολιτική στιγμή αυτής της αναμέτρησης.

Αυτές οι εκλογές, από την αρχή, πολιτικές ήταν, πολιτικές παραμένουν και τώρα γίνονται ακόμα πιο πολιτικές.

Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος. Οικονομικά δεν απέδωσε και κοινωνικά αδίκησε. Όλα τα μεγέθη ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Παρά τις πρωτοφανείς θυσίες που επέβαλε η κυβέρνηση, δεν κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα παρά ελάχιστα…

Και τώρα ετοιμάζουν και νέα έκτακτα μέτρα. Που επίσης δεν θα αποδώσουν. Αλλά θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.

Το αντέχει η κοινωνία; Σίγουρα δεν το αντέχει…

Το αντέχει η Οικονομία; Σίγουρα όχι.

Τώρα, λοιπόν, το ψηφοδέλτιο «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία» πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες!

Γιατί τι θέλουμε;

Περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση του Μνημονίου στους πολίτες;

Ή περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση;

Η ψήφος που εμείς ζητάμε, ήταν εξ αρχής – και τώρα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά – ψήφος Ελπίδας.

Υπάρχει άλλος δρόμος: Διέξοδος από την κρίση με Ανάπτυξη. Όχι με ασφυξία…

Εμείς δεν σας υποσχόμαστε «λαγούς με πετραχήλια»...

Σας υποσχόμαστε να απαλλαγούμε από τους όρους του Μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα. Να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος, χωρίς όμως, να διαλύσουμε την Ελλάδα.

Έχετε μεθαύριο την ευκαιρία να στείλετε, από παντού, ένα μήνυμα ηχηρό. Που δεν θα μπορέσουν και πάλι να το αγνοήσουν. Που δεν θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν.

Στείλτε το! Μην το κάνετε για οποιοδήποτε κόμμα. Κάντε το για τη χώρα, κάντε το για τα παιδιά σας.

Τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει.

Ψηφίστε Ελπίδα!

Κενές οργανικές θέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης σε ΚΕΔΔΥ

 

Στα πλαίσια της διενέργειας των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ – ΚΕΔΔΥ για το σχολικό έτος 2010-2011, γνωστοποιούνται οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ02 Φιλολόγων και ΠΕ03 Μαθηματικών στα ΚΕΔΔΥ ως κατωτέρω:

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ Β-ΘΜΙΑΣ ΣΕ ΚΕΔΔΥ.doc

Πρόγραμμα εξετάσεων του ΚΠγ περιόδου Νοεμβρίου 2010 και εξεταστικά κέντρα

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2010 που θα διενεργηθούν στις 20-21 Νοεμβρίου 2010 στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική επιπέδων Β1, Β2, Γ1 και Ισπανική επιπέδων Β2 και Γ1.
http://www.kpg.minedu.gov.gr

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ_11-2010.doc
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ 2010
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΠΙΝΑΚΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ 34ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ 1,2,3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι για το 34ο Συνέδριο που πραγματοποιείται 1,2,3 Δεκεμβρίου 2010 με έναρξη την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. και λήξη (ψηφοφορίες) την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 16.00 μ.μ., έχουν ρυθμιστεί τα εξής:

1. Η κάλυψη της διανυκτέρευσης (σε μονόκλινα) την Τετάρτη 1/12/2010 και Πέμπτη 2/12/2010 στα ξενοδοχεία: STANLEY(Οδυσσέως 1 – Πλ. Καραϊσκάκη – τηλ. : 210.5241.611), ATHENS IMPERIAL (Πλ. Καραϊσκάκη – τηλ.: 210.5201.600), NOVOTEL (Μιχ. Βόδα 4-6 – τηλ.: 8200.700) και ο κατάλογος της ονομαστικής κατανομής των Συνέδρων από την Περιφέρεια θα σας γνωστοποιηθεί έως 25/11/2010 όταν ολοκληρωθεί η πιστοποίηση. Παρακαλούνται οι Ομοσπονδίες που έχουν εκκρεμότητες ή αντικαταστάσεις – παραιτήσεις Συνέδρων να ενημερώσουν άμεσα την Επιτροπή Πιστοποίησης για τη λήξη τέτοιων θεμάτων και την ολοκλήρωση του καταλόγου των Συνέδρων.

2. Θα υπάρχει CATERING για φαγητό, καφέ, χυμούς κλπ στο χώρο του Συνεδρίου. Ως εκ τούτου δεν θα καταβληθεί αποζημίωση για φαγητό.

3. Η αποζημίωση μετακίνησης των Συνέδρων εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής θα καταβάλλεται με βάση και το παραστατικό – κάρτα επιβίβασης σε αεροπλάνο, τρένο, πλοίο ή λεωφορείο. Η χιλιομετρική αποζημίωση δεν μπορεί να είναι ατομική για περιοχές (π.χ. Θεσσαλονίκη) που έχουν αρκετό αριθμό αντιπροσώπων αλλά ομαδική {τουλάχιστον δύο (2) άτομα ανά Ι.Χ.} και η καταβολή της απαιτεί διόδια και αποδείξεις βενζίνης για τους σχετικούς υπολογισμούς.

Οι Ομοσπονδίες πρέπει άμεσα να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους – μέλη τους.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ            ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Καθορισμός εξεταστέας–διδακτέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ Τάξης Ημερησίων & Δ΄ Τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2010-2011

 

Για να δείτε και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το αρχείο με την εξεταστέα ύλη, επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

panel_ylh_g_hm__d_esp__epal_2010_11_me_ada_101110.pdf

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Νέα εγκύκλιος για το ωράριο των καθηγητών που διατίθενται στα Δημοτικά

 

Ρεπορτάζ:esos.gr

Oι εκπαιδευτικοί που διατίθενται εξ’ ολοκλήρου από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση έχουν ως εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας τις είκοσι μία (21) ώρες.

Aυτό ορίζει  νέα σημερινή εγκύκλιος την οποία υπέγραψε η υφ. Παιδείας  Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΝΕΤΕ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της ΔΑΚΕ Δ.Ε. Δωδεκανήσου για τις 21 Νοεμβρίου

love4

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση της ΔΑΚΕ Δ.Ε. Δωδεκανήσου. Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου(περιοχή Ζέφυρος) και θα ξεκινήσει στις 18:00. Τα θέματα της συνέλευσης καθορίζονται ως εξής:

  1. Αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου
  2. Εκλογή Νέου Δ.Σ.

Οι φίλοι της ΔΑΚΕ ας ειδοποιήσουν όσους περισσότερους μπορούν και ας προσπαθήσουν να βρίσκονται και οι ίδιοι εκεί.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κωνσταντίνος Πράπας

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση του ΚΕΕ Δωδεκανήσου – Αιτήσεις για υλοποίηση προγραμμάτων μάθησης σε ενήλικες

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ N. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Δαμασκηνού 102 , Ρόδος 85100

ΤΗΛ / FAX : 2241 0 31727 e-mail: keerodos@otenet.gr

Το ΚΕΕ Ν. Δωδεκανήσου ανακοινώνει την έναρξη Υποβολής αιτήσεων για την υλοποίηση προγραμμάτων μάθησης σε ενήλικες πολίτες του Νομού για τον μήνα Νοέμβριος 2010.

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) αποτελούν μια σύγχρονη προσέγγιση στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης. Σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική ανάπτυξη , την απασχόληση, στην κοινωνική συμμετοχή καθώς επίσης και στην πολιτισμική καλλιέργεια όλων των πολιτών του Νομού, ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση , τη χώρα καταγωγής τους τη θρησκεία και το μορφωτικό τους επίπεδο.

Τα παρακάτω προγράμματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και ο τρόπος διδασκαλίας τους είναι σύμφωνα με τις Βασικές Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Για το μήνα Νοέμβριος 2010 ανακοινώνουμε την έναρξη τμημάτων μάθησης στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

Ελληνική Γλώσσα – Ιστορία

Ευρωπαϊκές Γλώσσες – Ευρωπαϊκή Ιστορία

Περιβάλλον – Τουρισμός – Ανάπτυξη

Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών

Πολιτισμός – Τέχνες – Διαχείριση Ελεύθερου χρόνου

Οικονομία – Διοίκηση – Επιχειρήσεις

Τα ΚΕΕ είναι Δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων . Φορέας υλοποίησης των παραπάνω εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης. Τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο (Επιχειρησιακό πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση – ΕΣΠΑ).

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Καλούμε όλους τους πολίτες των παραπάνω Δήμων να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής για τα προγράμματά μας στα ΚΕΠ της περιοχής τους ή στο ΚΕΕ Ν. Δωδεκανήσου καθημερινά από 09:00 πμ – 20:00 μμ συνυποβάλλοντας και φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων παρέχεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ : 2241031727 κα Μοσχούς Αικατερίνη και την κα Μπινόγλου .

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Η ΔΑΚΕ ΔΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες των συναδέλφων μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και αποδοκίμασαν με τη ψήφο τους την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης του «μνημονίου». Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η κυβερνητική πολιτική καταδικάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και κατέστησαν τη ΔΑΚΕ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΑ, την ισχυρότερη παράταξη στα υπηρεσιακά συμβούλια

Και όμως, κάποιοι, στην αγωνιώδη προσπάθεια να στηρίξουν την παραπαίουσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, βάπτισαν την εκλογική ήττα της κυβερνητικής ΠΑΣΚ ως νίκη. Δυστυχώς όμως οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και τους διαψεύδουν. Είναι οι ίδιοι που παρουσίασαν, λίγες μέρες αργότερα, την εκλογική αποτυχία της κυβέρνησης ως ψήφο εμπιστοσύνης, για να συνεχίσει την ίδια άθλια πολιτική των περικοπών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε τα αριθμητικά δεδομένα και δηλώνουμε στους συναδέλφους μας ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους και να καταγγέλλουμε τις ανομίες της διοίκησης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΥΣΔΕ

ΔΑΚΕ

ΠΑΣΚ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΣΑΚ- ΔΕΕ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΚΥΣΔΕ

1

1

0

0

0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΑ ΠΥΣΔΕ

ΠΥΣΔΕ

Δ.Α.Κ.Ε

Π.Α.Σ.Κ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡ-ΠΑΡΕΜΒ

ΆΛΛΟ

Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

1

0

0

0

0

1

0

Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

1

0

0

0

0

1

0

Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ

0

0

1

0

1

0

0

ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗ

1

0

0

0

0

1

0

ΔΥΤΙΚ. ΑΤΤΙΚΗ

1

0

0

0

1

0

0

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

0

1

0

1

0

0

0

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

1

0

0

0

0

1

0

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΑΡΤΑΣ

0

1

1

0

0

0

0

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1

1

0

0

0

0

0

ΔΡΑΜΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

1

1

0

0

0

0

0

ΕΒΡΟΥ

1

0

0

0

1

0

0

ΕΥΒΟΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

0

0

0

0

0

0

2

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

1

1

0

0

0

0

0

ΗΛΕΙΑΣ

1

0

0

0

0

1

0

ΗΜΑΘΕΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

0

1

1

0

0

0

0

ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΔΥΤΙΚ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

0

0

2

0

0

0

0

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1

1

0

0

0

0

0

ΚΑΒΑΛΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

0

0

1

1

0

0

0

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

0

0

0

1

0

1

0

ΚΙΛΚΙΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΚΟΖΑΝΗΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0

1

0

0

0

1

0

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1

0

0

0

0

1

0

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

1

0

1

0

0

0

0

ΛΑΡΙΣΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

1

0

1

0

0

0

0

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΞΑΝΘΗΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΠΕΛΛΑΣ

1

0

1

0

0

0

0

ΠΙΕΡΙΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΠΡΕΒΕΖΑΣ

0

1

1

0

0

0

0

ΡΕΘΥΜΝΟΥ

0

0

2

0

0

0

0

ΡΟΔΟΠΗΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΣΑΜΟΥ

1

0

0

0

1

0

0

ΣΕΡΡΩΝ

1

1

0

0

0

0

0

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1

1

0

0

0

0

0

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

0

1

0

0

0

1

0

ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1

1

0

0

0

0

0

ΦΩΚΙΔΑΣ

1

0

1

0

0

0

0

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

1

0

0

0

0

1

0

ΧΑΝΙΩΝ

0

0

1

0

1

0

0

ΧΙΟ

0

1

0

0

0

0

1

ΣΥΝΟΛΟ

41

34

14

3

5

10

3

ΔΑΚΕ

ΠΑΣΚ

ΣΥΝ

ΕΣΑΚ

ΠΑΡΕΜ

ΣΥΝΕΡ-ΠΑΡΕΜΒ

ΑΛΛΟ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΑ ΑΠΥΣΔΕ

ΑΠΥΣΔΕ

Δ.Α.Κ.Ε

Π.Α.Σ.Κ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ

ΑΤΤΙΚΗΣ

1

1

0

0

ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

1

0

1

0

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

1

1

0

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

1

1

0

0

ΗΠΕΙΡΟΥ

1

1

0

0

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1

1

0

0

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1

1

0

0

ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

1

1

0

0

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

1

0

1

0

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

0

0

1

1

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

1

1

0

0

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

0

1

1

0

ΚΡΗΤΗ

0

1

1

0

ΣΥΝΟΛΟ

9

10

6

1

Ε. Ε Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Α’ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Αγ. Ιωάννου 54 (ΡΟΔΑ)

85100 Ρόδος

Τηλ κ’ Fax: 22410-32251 ΠΡΟΣ : Συλλόγους Διδασκόντων

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Αποδοκιμάζουμε έντονα τους συναδέλφους, αιρετούς εκπροσώπους του κλάδου στο ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου τα δύο προηγούμενα χρόνια, για την σημερινή τους απουσία από τη Γενική Συνέλευση του κλάδου, που πραγματοποιείται με βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό της δράσης τους.

Πέραν της τυπικής υποχρέωσης που έχουν οι αιρετοί να απολογούνται στον κλάδο (άρθρο 27, παράγραφος 2, του καταστατικού της Ένωσης), στοιχειώδης ηθική υποχρέωση και συνδικαλιστική δεοντολογία θα επέβαλλαν να παρευρίσκονται οι αιρετοί στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

Στο βαθμό που δεν υπάρχει ενημέρωση και δικαιολογία εκ μέρους τους για την απουσία τους, η στάση τους δηλώνει αντισυναδελφική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά και πλήρη περιφρόνηση στους θεσμούς του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

clip_image002

ΡΟΔΟΣ 1-11-2010

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕΔ

08-11-10 Εγκύκλιος Μεταθέσεων Δ.Ε. 2010-2011

 

Για την εγκύκλιο μεταθέσεων πατήστε εδώ.

Για τα έντυπα των αιτήσεων μετάθεσης πατήστε εδώ.

05-11-10 Πρόσληψη αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2010-11 προσλαμβάνονται, 121 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πλήρους ωραρίου, των κλάδων ΠΕ34 και ΠΕ40 για τα σχολεία Γενικής Παιδείας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από   8  μέχρι  11   Νοεμβρίου   2010.

Ο πίνακας με τα ονόματα των εκπαιδευτικών είναι αναρτημένος εδώ.