Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές -AITHΣΕΙΣ ΑΠΟ 4-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-Ποιοι φοιτητές δικαιούνται μετεγγραφή και ποια δικαιολογητικά πρέπει να καταθέσουν-ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Ρεπορτάζ:esos.gr

Το esos.gr δημοσιεύει την εγκύκλιο που  που αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών εσωτερικού ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 και ορίζει τις κατηγορίες των δικαιούχων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τρόπο υποβολής των αιτήσεων μετεγγραφών . ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ποιο σχέδιο προγράμματος επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας για τις τρεις τάξεις του Λυκείου – Δείτε τι προτείνεται για τα υποχρεωτικά μαθήματα και τα μαθήματα επιλογής σε κάθε τάξη

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ Α΄, Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το σχέδιο προγράμματος για τη Β και τη Γ Λυκείου

Οι παρακάτω πίνακες παρουσιάζουν το σχέδιο προγράμματος στη Β και στη Γ Λυκείου το οποίο επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό κάθε μαθητής στη Β και στη Γ Λυκείου είναι υποχρεωμένος να πάρει:

Α. 12 ώρες υποχρεωτικά μαθήματα τα οποία είναι συγκεκριμένα: Νέα ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία (6 ώρες), Αγγλικά (3 ώρες), Φυσική Αγωγή (3 ώρες)

Β. 21 ώρες μαθήματα επιλογής

Υπάρχουν έξι ομάδες μαθημάτων οι οποίες περιέχουν τρίωρα μαθήματα (βασικό επίπεδο) και εξάωρα μαθήματα (υψηλό επίπεδο). Ο μαθητής υποχρεούται να επιλέξει:

-

ένα εξάωρο μάθημα (υψηλό επίπεδο) από όποια ομάδα μαθημάτων επιθυμεί (εφόσον η ομάδα διαθέτει εξάωρο μάθημα) και

-

ένα τρίωρο μάθημα (βασικό επίπεδο) από κάθε μία από τις υπόλοιπες ομάδες

Γ. 2 ώρες δραστηριότητες ευαισθητοποίησης σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα

Να δώσουμε ένα παράδειγμα.

Ο μαθητής διδάσκεται οπωσδήποτε τα τρία υποχρεωτικά μαθήματα (Νέα ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, αγγλικά, φυσική αγωγή), μία δραστηριότητα και π.χ. αρχαία ελληνική γλώσσα και γραμματεία, μαθηματικά βασικού επιπέδου, περιβαλλοντικές επιστήμες, Ευρωπαϊκή ιστορία, γαλλικά, θέατρο και κινηματογράφος

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (12 ΩΡΕΣ)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (21 ΩΡΕΣ)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (2 ΩΡΕΣ)

1.Νέα Ελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία (6 ώρες)

Ένα εξάωρο μάθημα από ομάδα μαθημάτων (βλέπε στον επόμενο πίνακα)

Δραστηριότητα ευαισθητοποίησης σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα (2 ώρες)

2.Αγγλικά (3 ώρες)

Ένα τρίωρο μάθημα από κάθε μία από τις υπόλοιπες ομάδες μαθημάτων

3.Φυσική Αγωγή

(3 ώρες)

1. ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑ

2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

3. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

5. ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.Αρχαία ελληνική γλώσσα και γραμματεία (6 ώρες)

1.Μαθηματικά υψηλού επιπέδου (6 ώρες)

1.Φυσική (6 ώρες)

1.Οικονομία (6 ώρες)

1. Λατινικά (6 ώρες)

1. Εικαστικά (3 ώρες)

2.Αρχαία ελληνική γραμματεία (3 ώρες)

2.Μαθηματικά βασικού επιπέδου (3 ώρες)

2.Χημεία (3 ώρες)

2.Οικονομία (3 ώρες)

2. Γαλλικά (3 ή 6 ώρες)

2. Μουσική (3 ώρες)

3.Αρχαία ιστορία (3 ώρες)

3.Βιολογία (3 ώρες)

3. Πολιτικές και κοινωνικές επιστήμες (3 ώρες)

3. Γερμανικά (3 ή 6 ώρες)

3. Θέατρο και κινηματογράφος (3 ώρες)

4.Ιστορία των ιδεών (3 ώρες)

4. Περιβαλλοντικές επιστήμες (3 ώρες)

4. Ευρωπαϊκή ιστορία (3 ώρες)

4. Ισπανικά (3 ή 6 ώρες)

5.Ψυχολογία (3 ώρες)

5. Ιταλικά

(3 ή 6 ώρες)

6. Αρχές ηθικής και φιλοσοφίας (3 ώρες)

7. Θρησκευτικά (3 ώρες)

Μία εκδοχή του σχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την Α Λυκείου

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10850

Διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 3794/2009 (ΦΕΚ 156 Α΄/4-9-2009)

 

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ανακοινώνει ότι, από φέτος, οι υποψήφιοι, κάτοχοι τίτλου απόλυσης Λυκείου ή αντίστοιχου σχολείου της ημεδαπής ή αλλοδαπής, που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ.35 του ν.3794/2009(ΦΕΚ 156Α΄/4-9-2009) και εισάγονται σε ποσοστό θέσεων 5%, καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στις σχολές και τα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κ α λ ο ύ ν τ α ι να υποβάλουν Αίτηση-Μηχανογραφικό Δελτίο όχι στις Γραμματείες των Σχολών, που επιθυμούν να φοιτήσουν, αλλά με κεντρική διαδικασία.

Α. Κατά το πρώτο στάδιο αυτής της διαδικασίας οι υποψήφιοι θα πρέπει να φροντίσουν για την απόκτηση του Πιστοποιητικού διαπίστωσης της πάθησής τους, το οποίο θα εκδοθεί από τις ειδικές επταμελείς Επιτροπές που εδρεύουν στα εξής Νοσοκομεία:

1.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (Π.Γ.Ν.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

2.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ»

3.Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»

4.Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

5.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

6.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ

7.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΠΑΤΡΩΝ

8.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

9.Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

10.Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

11.Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΛΑΪΚΟ»

12.Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

13.Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

14.Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Οι Επιτροπές αυτές έχουν οριστεί, με απόφαση του ΚΕΣΥ, για διαπίστωση των παθήσεων των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 3794/09 και αποτελούνται από ιατρούς των ακόλουθων ειδικοτήτων : Παθολογίας, Χειρουργικής, Καρδιολογίας, Νευρολογίας, Ενδοκρινολογίας, Ορθοπεδικής και Οφθαλμολογίας.

Για την έκδοση του πιστοποιητικού διαπίστωσης πάθησης οι υποψήφιοι υποβάλλουν στις παραπάνω Επιτροπές :

α) Αίτηση (υπόδειγμα αίτησης υπάρχει στο τέλος του παρόντος δελτίου και στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜ http://www.minedu.gov.gr, στην επιλογή ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/Υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις/Έγγραφα Εξετάσεων Υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις)

β) Ιατρικές γνωματεύσεις από Δημόσιο Νοσοκομείο, οι οποίες φέρουν σφραγίδα Διευθυντού είτε Κλινικής ΕΣΥ ή Εργαστηρίου ή Πανεπιστημιακού Τμήματος αντίστοιχα και

γ) φωτοααντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος έχει στην κατοχή του γνωμάτευση ιατρού μέλους ΔΕΠ χωρίς σφραγίδα νοσοκομείου, θα απευθύνεται στο Νοσοκομείο, στο οποίο ανήκει ο ιατρός μέλος ΔΕΠ που έχει χορηγήσει τη βεβαίωση, για τη σφράγισή της, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Για διευκόλυνση και αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας τόσο του ιδίου του υποψηφίου όσο και των Επιτροπών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται σε ένα και μόνο Νοσοκομείο από τα αναφερόμενα για την έκδοση τόσο των ιατρικών γνωματεύσεων όσο και την τελική διαπίστωση και έκδοση των πιστοποιητικών.

Το χρονικό διάστημα στο οποίο οι υποψήφιοι θα υποβάλουν στις Επιτροπές των ως άνω Νοσοκομείων τα αναφερόμενα δικαιολογητικά ορίζεται για φέτος από 4η Οκτωβρίου μέχρι και 20ή Οκτωβρίου 2010. Τα δικαιολογητικά αυτά μπορεί να υποβληθούν από τον ίδιο τον υποψήφιο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του. Επίσης μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Β. Μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού διαπίστωσης της πάθησης για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ποσοστό 5%, οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο προτιμήσεων, εντός του μηνός Νοεμβρίου, στα Λύκεια. Η υποβολή των αιτήσεων-μηχανογραφικών δελτίων θα γίνεται, προς εξυπηρέτηση των υποψηφίων, σε οποιοδήποτε Λύκειο. Στο τέλος Οκτωβρίου, με νεότερη ανακοίνωση, θα γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων-μηχανογραφικών δελτίων καθώς και η ημερομηνία ανάρτησης του εντύπου του μηχανογραφικού δελτίου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι οφείλουν κατά την προσέλευσή τους στο Λύκειο κατάθεσης να έχουν ελέγξει ότι φέρουν τα πλήρη δικαιολογητικά, που απαιτούνται και τα οποία είναι:

α) Τίτλος απόλυσης από Λύκειο ή αντίστοιχο Σχολείο της ημεδαπής ή επικυρωμένο αντίγραφό του ή πρωτότυπος τίτλος απόλυσης Λυκείου της αλλοδαπής.

Για τους τίτλους αλλοδαπής υποβάλλονται επί πλέον:

i) Bεβαίωση της οικείας αρμόδιας διπλωματικής αρχής της χώρας προέλευσης του τίτλου Λυκείου, από την οποία να προκύπτει ότι ο τίτλος Λυκείου, που κατέχει ο υποψήφιος, του παρέχει το δικαίωμα εισαγωγής σε Πανεπιστήμια της χώρας αυτής.

ii) Βεβαίωση πλήρους φοίτησης κατά τις τρεις τελευταίες τάξεις του Λυκείου στο εξωτερικό από την αρμόδια εκπαιδευτική αρχή της χώρας προέλευσης του τίτλου.

iii) Βεβαίωση της οικείας ελληνικής διπλωματικής αρχής με την οποία θα βεβαιώνεται η φοίτηση κατά την τελευταία τριετία στο εξωτερικό και η γνησιότητα θεώρησης του τίτλου Λυκείου από την αρμόδια εκπαιδευτική αρχή της χώρας προέλευσης. Στην ίδια βεβαίωση θα περιλαμβάνεται και η γενική μέση βαθμολογία του τίτλου απόλυσης στην εικοσάβαθμη κλίμακα (0-20). Τα υπό στοιχ. (i) και (ii) δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα, από τις αρμόδιες αρχές, στην ελληνική γλώσσα.

β) Πιστοποιητικό της αρμόδιας επταμελούς Επιτροπής Νοσοκομείου, που έχει συσταθεί κατόπιν εισήγησης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, (ΚΕΣΥ), για την πιστοποίηση της πάθησης, για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

γ) Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι κάτοχος πτυχίου Τμήματος ή Σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο έχει αποκτηθεί μετά από την εισαγωγή του σε αυτό με την κατηγορία των ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.

δ) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Ο έλεγχος των μηχανογραφικών δελτίων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου.

Οι υποψήφιοι, για την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής, θα ενημερωθούν με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και τα αποτελέσματα επιτυχίας των υποψηφίων θα ανακοινωθούν επίσης τόσο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου όσο και στα Λύκεια κατάθεσης του μηχανογραφικού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΔΒΜΘ που είναι η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: 210-3442100, 3442101, 3442099, 3442702.

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ

την Επταμελή Επιτροπή Πιστοποίησης Παθήσεων

του Νοσοκομείου……………………

.….……………………………………….

…..……………………………………….

…………………..……………………….

……………………..…………………….

Επώνυμο:

Παρακαλώ να μου χορηγήσετε Πιστοποιητικό με το οποίο θα βεβαιώνεται ότι λόγω της πάθησής μου επιτρέπεται η εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το ποσοστό 5% επιπλέον του αριθμού εισακτέων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν.3794/09(ΦΕΚ 156Α΄)

Συνημμένα υποβάλω:

1. Ιατρική Γνωμάτευση………….. ………………………………………..

………………………………………..

………………………………………..

2. Φωτοτυπία ταυτότητας

Όνομα:

Ονοματεπώνυμο πατέρα:

Ονοματεπώνυμο μητέρας:

Αριθμ. Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου:

Εκδούσα αρχή:

Χρονολογία γέννησης:

Δ/νση κατοικίας(οδός –αριθμ.):

Ταχυδρ. Κώδικας:

Νομός:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: σταθερό: ………………………….

κινητό:…………………………….

Ηλεκτρονική δ/νση(e-mail):

ΘΕΜΑ: Χορήγηση πιστοποιητικού διαπίστωσης πάθησης για την κατ΄ εξαίρεση εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το ποσοστό του 5%.

… αιτ………….

Τόπος και ημερομηνία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

1) ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης,

6ο χλμ Αλεξανδρούπολης Μάκρης, περιοχή Δραγάνα, τκ. 68100

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Κεραδενίδου Μαρίνας

25510-76441, 76444)

2) ΠΓΝΘ «ΑΧΕΠΑ»

Στ. Κυριακίδη 1, Θεσσαλονίκη,

τκ. 54636

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Περδίκη Μαρίας

τηλ 2310993486)

3) ΓΝΘ «Παπαγεωργίου»

Περιφερειακή Οδός - Νέα Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, τκ. 56429

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Πρωτόπαπα Ελένης, τηλ. 2310693124, 2310693125, 2313323124)

4) ΓΝΘ «Ιπποκράτειο»

Κωνσταντινουπόλεως49,

Θεσσαλονίκη, τκ. 54642

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄ όψιν κου Παχίδη Κυριάκου

τηλ 2310892016

και κας Ξεπαπαδάκη Μαρίας

τηλ 2310892262)

5) ΠΓΝ Ιωαννίνων

Λεωφ. Πανεπιστημίου

(Σταύρου Νιάρχου),

Ιωάννινα, τ.κ. 45500

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Τσιλίκα Κυριακής

τηλ 2651099539, 2651099743)

6) ΠΓΝ Λάρισας

Τ.Θ. 1425, Περιοχή Μεζούρλο,

Λάρισα, τκ. 41110

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄ όψιν κου Κουκούλη Γεωργίου

τηλ 2413501459)

7) ΠΓΝ Πατρών

Ρίο Πατρών, τκ. 26504

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Γιαννίκα Αντωνίας

τηλ 2613603898, 2610997873)

8) ΠΓΝ Ηρακλείου

Τ.Θ. 1352, Ηράκλειο, τκ. 71110

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Κλινάκη Μαρίας

τηλ 2810392478)

9) ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»

Μεσογείων 154, Χολαργός, τκ. 11527

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

τηλ 2132032000

10) ΓΝΑ «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» ΕΕΣ

Ερυθρού Σταυρού 1, Αθήνα, τκ. 11526

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ’οψιν κας Ευδοξίας Βαφειά- Δ/νση Διοικητικού, Τμήμα Γραμματείας, τηλ. επικοινωνίας: 2106414919,-360)

11) ΓΝΑ «Λαϊκό»

Αγ. Θωμά 17, Αθήνα, τκ. 11527

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Γεμελιάρη Καλλιόπης

τηλ 2107456237)

12) ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός»

Υψηλάντου 45-47, Αθήνα, τκ. 10676

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Φλώρου Αικατερίνης

τηλ 2132041315)

13) ΓΝΝ «Ο Άγιος Παντελεήμων»

Μαντούβαλου 3, Νίκαια, τκ. 18454

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Χαραλάμπους Βασιλική

τηλ 2132077605)

14) ΠΓΝ «Αττικόν»

Ρίμινι 1, Χαϊδάρι, τκ. 12462

(ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ -

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

(αρ. 35 του ν.3794/09)

(Υπ΄όψιν κας Βράτιμου Γεωργίας

τηλ 2105832244)

Η ΟΛΜΕ προτείνει υπόδειγμα ένστασης που μπορούν να υποβάλλουν οι καθηγητές που διατέθηκαν στην Α/βάθμια εκπαίδευση με καταστρατήγηση του ωραρίου τους

 

Προς Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ όλης της χώρας

Σας στέλνουμε υπόδειγμα αίτησης –ένστασης προκειμένου να δοθεί στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι διατίθενται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε περίπτωση που καταστρατηγείται το διδακτικό τους ωράριο. Την ένσταση αυτή να καταθέσουν σε όλα τα σχολεία που έχουν διατεθεί και στο πρωτόκολλο του ΠΥΣΔΕ που ανήκουν.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ

-----------------------------------------------------------------------------------------

Αίτηση –΄Ενσταση

Του (της)…………………………………………………καθηγητή κλάδου …………………………………………..Β/θμιας Εκπαίδευσης.

ΠΡΟΣ

1. Τον κ. Διευθυντή Α΄/θμιας Εκπ/σης ……

2. Τα μέλη του ΠΥΣΠΕ…….

3. Τον κ. Προϊστάμενο του ……..Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης …………..

4. Τον κ. Διευθυντή του …………………………………………Δημ. Σχολείου ( αναφέρατε όλα τα σχολεία στα οποία έχετε διατεθεί)

5. Προς τον κ. Δ/ντή Β/θμιας Εκπ/σης……

6. Προς τα μέλη του ΠΥΣΔΕ ……

Εχω διατεθεί με την……πράξη του Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης ……………………………, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ.14 του αρ.14 του Ν.1566/85 , όπως ισχύει σήμερα, για συμπλήρωση του εβδομαδιαίου ωραρίου μου το οποίο σύμφωνα με τις διατάξεις, εδαφ. ε, παρ.13, αρθρ.14 του Ν.1566/85και του άρθ.48 του Ν.2413/96 είναι …. διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως όπως ήδη και προφορικά δήλωσα στην υπηρεσία μου.

Αντίθετα, από τη Διεύθυνση έλαβα προφορικώς την εντολή να αναλάβω …… ώρες συνολικά εβδομαδιαίως.

Θεωρώ ότι η ως άνω εντολή ανάληψης … ωρών εβδομαδιαίως η οποία υπερβαίνει το εβδομαδιαίο διδακτικό μου ωράριο που ο νόμος ορίζει είναι μη σύννομη και παρακαλώ να ανακληθεί.

Επίσης, παρακαλώ η όποια σχετική εντολή και πράξη της διοικήσεως για ανάληψη εβδομαδιαίου προγράμματος και συγκεκριμένων ωρών να μου χορηγηθεί εγγράφως από το αρμόδιο όργανο της διοικήσεως και της υπηρεσίας.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου για όλα τα ανωτέρω.

Διατελώ με τιμή

Αθήνα, Ο Αιτών/ούσα

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για την απεργία της 7ης Οκτωβρίου

ΟΛΜΕ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ THN ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Τον τελευταίο χρόνο οι εργαζόμενοι της χώρας μας βιώνουμε την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος του εισοδήματος, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των εργασιακών σχέσεων, των συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.

Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. με πρόσχημα την οικονομική κρίση, για την οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη οι εργαζόμενοι, και με οδηγό το βάρβαρο μνημόνιο καταργεί ιστορικές κατακτήσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή ικανοποιεί τα αιτήματα των εργοδοτών και των τραπεζιτών, αυτών δηλαδή που αύξησαν τα υπερκέρδη τους και ευθύνονται για την κρίση, δίνει νέα προνόμια στις τράπεζες και τις επιχειρήσεις.

Το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο περιλαμβάνει νέα επώδυνα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας. Η Κυβέρνηση επιδιώκει μέσα από τη θεσμοθέτηση ενός νέου μισθολογίου στο δημόσιο τομέα να περικόψει ακόμα περισσότερο τις αμοιβές μας. Τα επιδόματα, ανάμεσα σε αυτά και της εξωδιδακτικής απασχόλησης των εκπαιδευτικών, μπαίνουν στο στόχαστρο των περικοπών.

Το «μισθολόγιο» θα προωθηθεί όχι για να αναβαθμίσει μισθούς και συντάξεις και να αποκαταστήσει τις αδικίες μεταξύ διαφόρων κλάδων του Δημοσίου, αλλά για την περαιτέρω αφαίρεση του εισοδήματος όλων των υπαλλήλων, τη νέα μείωση των συντάξεων.

Η κατά 2,5 δισ. ευρώ περικοπή των πόρων για τους μισθούς και τις συντάξεις, που προβλέπεται στο μνημόνιο, αποκαλύπτει πλήρως τους στόχους της Κυβέρνησης και κανένας δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες για το περιεχόμενο του «νέου μισθολογίου».

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται να επιχορηγήσει τα επικουρικά μας ταμεία, αλλά τα οδηγεί με την πολιτική της στη διάλυση και την κατάργηση.

Οι εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο και ειδικότερα στην εκπαίδευση δοκιμάζονται σκληρά. Στις θέσεις των πάνω από 7.500 καθηγητών/-τριών που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν προσλήφθηκαν μόνο 1.425 μόνιμοι. Το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να καλύψει τα κενά με προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων, με συμπτύξεις τμημάτων ,ακυρώνοντας ή υποβαθμίζοντας σημαντικούς εκπαιδευτικούς θεσμούς όπως η ΠΔΣ, τα ΣΔΕ, τα ΚΠΕ, τα ΓΡΑΣΥ κ.λπ.

Οι περικοπές στα κονδύλια των λειτουργικών δαπανών των σχολείων, οι σοβαρές καθυστερήσεις στην παράδοση των βιβλίων, η καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, οι αντιπαιδαγωγικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών διαλύουν την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει δημόσια το Υπουργείο Παιδείας.

Είναι αντιληπτό σε όλους πλέον ότι αυτή η πολιτική της Κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ε.Ε. όχι μόνο οδηγεί τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση, αλλά είναι αδιέξοδη και για την οικονομία.

Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πολιτική, τη νέα κοινωνική βαρβαρότητα.

Δεν δεχόμαστε τις λογικές πως η πολιτική που εφαρμόζεται είναι μονόδρομος. Μονόδρομος είναι μόνο ο κοινός συντονισμένος πανεργατικός αγώνας για την ανατροπή της. Ο κοινός αγώνας με τα συνδικάτα σε όλη την Ευρώπη με σκοπό την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ και το ΔΝΤ, που φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες μας.

Σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί βροντερή απάντηση με τη συμμετοχή μας στην απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 7 Οκτώβρη 2010, με αφορμή την εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 8/10/2010, της προσφυγής για την ακύρωση του μνημονίου που έχουν καταθέσει τα συνδικάτα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

· Για να ακυρωθεί το βάρβαρο μνημόνιο και τα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Να φύγει η «τρόικα» από τη χώρα.

· Για να καταργήσουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που μειώνουν τα εισοδήματά μας, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, τις εργασιακές μας σχέσεις, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά

· Διεκδικούμε την επαναφορά και τη διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προκηρύσσεται η θέση του διευθυντή στο γυμνάσιο Καλυθιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
Προκηρύσσεται η πλήρωση με επιλογή της θέσεως Διευθυντή του Γ/σίου Καλυθιών και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στους πίνακες κατάταξης υποψηφίων Διευθυντών αλλά και όσοι δεν ανήκουν στους πίνακες και το επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση της θέσεως για το υπόλοιπο της θητείας, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις όπως αυτές αναφέρονται στις διατάξεις του Ν. 3848/2010.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση (αυτοπροσώπως στα Γραφεία της Δ.Ε. Ν. Δωδ/σου ή με φαξ στο 22410-55850) για την πλήρωση της θέσεως μέχρι την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2010.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α 23ων ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΣ 2 – 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010


 

Α΄ ΗΜΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 (ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
16.00
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
17.00 100 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
17.00 ΜΗΚΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ TEΛIKOΣ
17.00 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ TEΛIKOΣ
17.20 100 μ. ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
17.30 ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKOΣ
17.30 ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKOΣ
17.40 1.000 μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
17.50 1.000 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
18.15 60 μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
18.15 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΙΔΩΝ TEΛIKOΣ
18.35 60 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
18.45 ΜΗΚΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ TEΛIKOΣ
19.00 800 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
19.00 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ TEΛIKOΣ
(Βαλβίδα 2)
19.00 ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.15 800 μ. ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
19.15 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKOΣ
19.30 1.000 μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
19.40 1.000 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
20.00 400 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
20.15 400 μ. ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
20.30 3.000 μ. ΒΑΔΗΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Β΄ ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 (ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
16.00 400 μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
16.00 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΟΣ
16.15 100 μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
16.15 ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKOΣ
16.15 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ TEΛIKOΣ
16.30 80 μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
16.30 ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ TEΛIKOΣ
16.50 80 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
17.20 300 μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
17.30 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ TEΛIKOΣ
17.35 300 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
17.45 ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
17.45 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKOΣ
17.55 1.500 μ. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.05 1.500 μ. ΠΑΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.20 200 μ. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
18.30 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ TEΛIKOΣ
18.35 200 μ. ΠΑΙΔΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
18.50 3.000 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ TEΛIKOΣ
19.10 3.000 μ. ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKOΣ
19.30 4 Χ 100 μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ TEΛIKΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
19.45 4 Χ 100 μ. ΑΝΔΡΩΝ TEΛIKΕΣ
ΣΕΙΡΕΣ
ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
20.15 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

30-09-10 Καταβολή υπερωριακής αποζημίωσης στους εκπαιδευτικούς

Δελτίο Τύπου

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,  Άννας Διαμαντοπούλου, εγκρίνεται η μεταφορά πιστώσεων ύψους 4.070.530 ευρώ στις Νομαρχίες, προκειμένου να καλυφθούν ανεξόφλητες δαπάνες υπερωριακής αποζημίωσης εκπαιδευτικών, για το έτος 2009 και το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Η σχετική απόφαση, με τα στοιχεία για τις πιστώσεις κατά Νομαρχία και Κ.Α.Ε. 0516, είναι αναρτημένη εδώ.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επείγουσα ανάγκη για αίμα

 

Ο Τσίγκος Άγγελος, παλαιότερος μαθητής του Γυμνασίου Καλυθιών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρόδου και χρειάζεται άμεσα _*400*_φιάλες αίμα! Η ομάδα αίματος είναι Ο αρνητικό. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει.

      Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
      Με εκτίμηση
      Ο αναπληρωτής διευθυντής
      Σολδάτος Θωμάς

Εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας για τις αίθουσες- κλειστά γυμναστήρια και τις αίθουσες πολλαπλής χρήσης

 

Ρεπορτάζ:esos.gr

 

«Δεν επιτρέπεται η μετατροπή των κλειστών γυμναστηρίων-αιθουσών γυμναστικής-αιθουσών πολλαπλής χρήσης, σε αίθουσες διδασκαλίας και δεν μεταβάλλεται η χρήση τους ακόμη και αν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο» .

Τα παραπάνω προβλέπει διευκρινιστική εγκύκλιος του υπ. Παιδείας , η οποία εκδόθηκε ύστερα από έγγραφο ερώτημα του κ. Σπύρου Πολιτάκη καθηγητή ΠΕ11 του 50U Γυμνασίου Γαλατσίου.

Ειδικότερα η εγκύκλιος του υπ. Παιδείας , ορίζει τα εξής:

1.         Οι παραπάνω χώροι χρησιμοποιούνται κυρίως για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Μπορούν να γίνονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Σχολικών μονάδων καθώς και οι συνεδριάσεις των μαθητικών κοινοτήτων και των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων εκτός ωρών διδασκαλίας, που πρέπει να έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και αμέσως μετά το τέλος να αποκαθίσταται η αθλητική χρήση των χώρων αυτών.

2.         Δεν επιτρέπεται η μετατροπή τους σε αίθουσες διδασκαλίας και δεν μεταβάλλεται η χρήση τους ακόμη και αν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο.

3.         Δεν επιτρέπεται μόνιμη εγκατάσταση αντικειμένων (σκηνή, εξέδρα, καρέκλες κ.λπ. )

Στην καθημερινή καθαριότητα των χώρων της Σχολικής μονάδας συμπεριλαμβάνονται και οι χώροι αυτοί, αφού υπολογιστούν με βάση την επιφάνεια τους σε αντίστοιχες αίθουσες.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο ΑΠΥΣΔΕ Νοτίου Αιγαίου της ΔΑΚΕ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΑΚΕ ΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αργυρός Κωνσταντίνος του Ηλία
Βολιώτου Κωνσταντίνα του Νικολάου Παναγιώτη
Γεωργιλάς Δημήτριος του Αλέξιου
Γιανασμίδης Γαβριήλ του Νικολάου
Γούλας Κωνσταντίνος του Iωάννη
Γυφτοκώστας Κωνσταντίνος του Βάγια
Διακίδη Ελένη-Ειρήνη του Βασιλείου
Διμέλης Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Δουκόπουλος Δημήτριος του Νικολάου
Ηλιού Αντώνιος του Χρήστου
Ιζαμπέλ Νικόλ του Ροζέ
Καλαμπίχης Εμμανουήλ του Παύλου
Καλλή Νικολέττα του Γεωργίου
Καμπατζής Ανέστης του Γεωργίου
Κανατσούλης Νικόλαος του Σπυρίδωνος
Καντιμοίρης Νικόλαος του Μιχαήλ
Κορφιάς Στέφανος του Γεωργίου
Κουγκράς Κίμων του Δημητρίου
Κουμεντής Φώτιος του Τσαμπίκου
Κούτσης Παναγιώτης του Νικολάου
Κωτσίδης Αναστάσιος του Περικλή
Μάγγος Φώτιος του Μιχαήλ
Μακρή Ευαγγελία του Γεωργίου
Μαλιόπουλος Κωνσταντίνος του Περικλή
Μανέττας Βασίλειος του Ιωάννη
Μαραγκού Αγγελική του Χρήστου
Μαρίνος Ανδρέας του Χρήστου
Μαυροθαλασσίτη Αναστασία του Σωτηρίου
Μωραΐτου Μαρία του Νικολάου
Ναλμπάντης Απόστολος του Δημητρίου
Νινιός Γεώργιος του Ευθυμίου
Πανταζής Απόστολος του Νικολάου
Παπανικολάου Παύλος του Ανδρέα
Πιπίνος Σάββας του Γεωργίου
Πολυζώης Γεώργιος του Δημητρίου
Πράπας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη
Ρουμελιώτης Αντώνιος του Ευσταθίου
Σάββας Ιωάννης του Επαμεινώνδα
Σαρέλας Βασίλειος του Δημητρίου
Σεΐτης Κωνσταντίνος του Νικολάου
Σιμιτζή Σοφία του Γεωργίου
Σκουλλής Βασίλειος του Ιωάννη
Τζαβέλλα Μαριάννα του Χρήστου
Τσαούσης Χρήστος του Αθανασίου
Φιρογλάνης Μόσχος του Γεωργίου
Φλουρή Ελένη του Φλουρή
Χατζόπουλος Αναστάσιος του Αλεξάνδρου
Χειμωνέττος Θεόδωρος του Κωνσταντίνου

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Δ.Ε. για το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου – Όλοι μαζί για τη νίκη!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ. Ε.
Δ.Α.Κ.Ε.- ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Αντωνοπούλου Σοφία του Βλάσιου
Αργυρός Κωνσταντίνος του Ηλία
Βολιώτου Κωνσταντίνα του Νικολάου Παναγιώτη
Γεωργιλάς Δημήτριος του Αλέξιου
Γιανασμίδης Γαβριήλ του Νικολάου
Γούλας Κωνσταντίνος του Iωάννη
Γυφτοκώστας Κωνσταντίνος του Βάγια
Διακίδη Ελένη-Ειρήνη του Βασιλείου
Διμέλης Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Δουκόπουλος Δημήτριος του Νικολάου
Ηλιού Αντώνιος του Χρήστου
Ιζαμπέλ Νικόλ του Ροζέ
Καλαμπίχης Εμμανουήλ του Παύλου
Καμπατζής Ανέστης του Γεωργίου
Κανατσούλης Νικόλαος του Σπυρίδωνος
Καντιμοίρης Νικόλαος του Μιχαήλ
Κορφιάς Στέφανος του Γεωργίου
Κουγκράς Κίμων του Δημητρίου
Κουμεντής Φώτιος του Τσαμπίκου
Κούτσης Παναγιώτης του Νικολάου
Κωτσίδης Αναστάσιος του Περικλή
Μάγγος Φώτιος του Μιχαήλ
Μακρή Ευαγγελία του Γεωργίου
Μαλιόπουλος Κωνσταντίνος του Περικλή
Μανέττας Βασίλειος του Ιωάννη
Μαραγκού Αγγελική του Χρήστου
Μαρίνος Ανδρέας του Χρήστου
Μαυροθαλασσίτη Αναστασία του Σωτηρίου
Μωραΐτου Μαρία του Νικολάου
Ναλμπάντης Απόστολος του Δημητρίου
Νινιός Γεώργιος του Ευθυμίου
Παπανικολάου Παύλος του Ανδρέα
Παπανικολάου Φίλιππος του Νικολάου
Πιπίνος Σάββας του Γεωργίου
Πολυζώης Γεώργιος του Δημητρίου
Πράπας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη
Ρουμελιώτης Αντώνιος του Ευσταθίου
Σαρέλας Βασίλειος του Δημητρίου
Σεΐτης Κωνσταντίνος του Νικολάου
Σκουλλής Βασίλειος του Ιωάννη
Τζαβέλλα Μαριάννα του Χρήστου
Τσαούσης Χρήστος του Αθανασίου
Φιρογλάνης Μόσχος του Γεωργίου
Φλουρή Ελένη του Φλουρή
Χατζόπουλος Αναστάσιος του Αλεξάνδρου
Χειμωνέττος Θεόδωρος του Κωνσταντίνου

Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ για το ΚΥΣΔΕ – Στηρίζουμε τον Φίλιππο Παπανικολάου (2ο ΓΕΛ Κω), εκπρόσωπο της Δωδεκανήσου

                        Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.                       

Ψηφοδέλτιο Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. 

                     
1    ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΠΕ06    40ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ   
2    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΕ03    1ο ΓΣΙΟ ΔΡΑΜΑΣ   
3    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ    ΠΕ01    2ο ΓΣΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ   
4    ΑΝΤΥΠΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΠΕ04-02    1ο ΓΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ   
5    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ    ΠΑΥΛΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    ΠΕ02    1ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ   
6    ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ    ΕΛΕΝΗ    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    ΠΕ02    5ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ   
7    ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ     ΣΥΜΕΩΝ     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΠΕ03    ΓΣΙΟ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ   
8    ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ    ΑΝΔΡΕΑΣ    ΠΕ09    ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ   
9    ΒΡΕΚΑΣ    ΧΑΡΙΛΑΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΠΕ03    2ο ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ   
10    ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΠΕ11    ΓΣΙΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ   
11    ΓΑΖΑΝΟΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ    ΠΕ02    ΓΣΙΟ ΓΑΡΑΖΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ   
12    ΓΑΛΑΝΗΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΕΤΡΟΣ    ΠΕ02    ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   
13    ΓΚΟΓΚΟΥ    ΤΖΟΒΑΝΑ    ΣΠΥΡΙΔΩΝ    ΠΕ11    1ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ   
14    ΔΑΡΓΙΝΙΔΟΥ    ΛΕΜΟΝΙΑ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΕ03    2ο ΓΣΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   
15    ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΕ04    8ο ΓΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   
16    ΔΑΦΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΠΕΤΡΟΣ    ΠΕ03    2ο ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ   
17    ΔΕΛΛΙΟΣ    ΛΟΥΚΑΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΠΕ04    5ο ΓΣΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ   
18    ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ    ΧΡΥΣΟΥΛΑ    ΛΑΖΑΡΟΣ    ΠΕ11    ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   
19    ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΘΩΜΑΣ    ΠΕ11    ΓΕΛ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ   
20    ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΜΙΧΑΗΛ    ΠΕ04    2ο ΓΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ   
21   ΚΑΤΑΓΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ    ΠΕ02    9ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   
22    ΚΕΣΚΙΝΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    ΠΕ11    ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ   
23    ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ    ΑΝΔΡΕΑΣ    ΠΕ04-01    2ο ΓΕΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ   
24    ΚΟΡΔΑΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΠΕ01    ΓΣΙΟ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   
25    ΚΟΡΡΟΥ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΠΕ04    1 ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ   
26    ΚΟΥΡΗ    ΘΕΟΔΩΡΑ    ΑΝΔΡΕΑΣ    ΠΕ02    2ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ   
27    ΚΟΥΡΚΟΥΝΗ    ΘΕΟΔΩΡΑ    ΒΑΪΟΣ    ΠΕ09    ΓΣΙΟ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ   
28    ΚΥΡΟΥ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΠΕ17    ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ   
29   ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ04    1ο ΓΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   
30    ΛΑΣΠΙΔΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΗΛΙΑΣ    ΠΕ11    3ο ΓΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ   
31    ΛΕΒΑΝΤΗΣ    ΟΔΥΣΣΕΑΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ19    ΕΠΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ   
32    ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ    ΜΙΧΑΛΗΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΕ03    2 ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ   
33    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ     ΑΝΤΩΝΙΟΣ    ΠΕ04    1ο ΓΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   
34    ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ    ΣΟΦΙΑ    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ    ΠΕ05    16ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ   
35    ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΕ04    3ο ΓΕΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ   
36    ΜΗΛΙΩΡΙΤΣΑΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΠΕ17-01    1ο ΣΕΚ ΑΧΑΡΝΩΝ   
37    ΜΙΧΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ19    2ο ΓΕΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ   
38    ΜΠΑΡΜΠΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΣΤΕΡΓΙΟΣ    ΠΕ03    1ο ΓΣΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ   
39    ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ    ΘΩΜΑΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    ΠΕ12-05    1ο ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ   
40    ΝΙΚΟΥ     ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ    ΠΕ03    4ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ   
41    ΝΤΕΛΕΖΟΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΠΕ02    5ο ΓΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ   
42    ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΕ03    6ο ΓΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ   
43    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ    ΠΕ03    1ο ΓΕΛ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   
44    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ     ΦΙΛΙΠΠΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΠΕ04    2ο ΓΕΛ ΚΩ   
45    ΠΑΠΛΟΥ    ΜΑΡΙΑ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ02    ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ ΧΙΟΥ   
46    ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΠΕ11    ΓΣΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ   
47    ΠΙΣΤΟΛΑΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ01    4ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   
48    ΠΙΤΙΚΑΚΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ    ΠΕ19    2ο ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ   
49    ΡΑΧΑΝΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ04-01    ΓΕΛ ΓΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ   
50    ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΕ04    4ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ   
51    ΡΙΖΑΚΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ11    ΓΣΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ   
52    ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ11    ΓΣΙΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ   
53    ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΠΑΝΤΕΛΗΣ    ΠΕ04    2ο ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ   
54    ΤΕΜΠΕΛΗΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΕ03    1ο ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ   
55    ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΠΕ03    1ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ   
56    ΤΣΑΜΠΑΣ    ΘΕΟΧΑΡΗΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΠΕ04    ΓΣΙΟ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΡΤΑΣ   
57    ΤΣΑΝΗΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ04    2ο ΓΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   
58    ΤΣΙΓΑΡΑΣ    ΣΠΗΛΙΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ01    2ο ΓΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ   
59    ΤΣΙΓΚΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΠΕ03    1ο ΓΕΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ   
60    ΤΣΟΥΜΑΝΗ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ    ΣΠΥΡΙΔΩΝ    ΠΕ02    4ο ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ   
61    ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΠΕ18-02    ΕΠΑΛ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ   
62    ΧΑΡΕΜΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    ΠΕ17    ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ   
63    ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ    ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ05    7ο ΓΣΙΟ ΒΟΛΟΥ   

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εκπαιδευτικοί υπάλληλοι της περιφέρειας; της Αγγελικής Φατούρου

 

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ…

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ;

Στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ για τον «Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής», που δόθηκε στη δημοσιότητα για τη γνωστή «διαβούλευση», διαβάζουμε:

«[…] Ε΄ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

1.Κλάδοι Κατηγορίας και θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)

α. Κλάδος Π.Ε. Καθηγητών.

β. Κλάδος Π.Ε. Νηπιαγωγών.

γ. Κλάδος Π.Ε. Δασκάλων.

[…]

Άρθρο 49

Προϊστάμενοι Τμημάτων

Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας (έδρα)[…]

71] Στο Τμήμα Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας (έδρα) προΐσταται υπάλληλος των κλάδων ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ Καθηγητών, ΠΕ Δασκάλων και ελλείψει, ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ΤΕ Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΤΕ Καθηγητών».

Και ρωτάμε, οι αφελείς, το συντάκτη και τ’ αφεντικά του:

  • Τι ακριβώς χρειάζονται στην Περιφέρεια καθηγητές-δάσκαλοι και νηπιαγωγοί;
  • Μήπως απλώς επιβεβαιώνονται τα όσα εδώ και καιρό καταγγέλλουμε για μεταφορά των δημοσίων σχολείων στις Περιφέρειες;
  • Μήπως απλώς έχουμε δίκιο όσοι καταγγέλλουμε ότι οδεύουμε ολοταχώς προς το διαφοροποιημένο, κατακερματισμένο σχολείο της αγοράς, με εκπαιδευτικούς-λάστιχο, υπαλλήλους της Περιφέρειας και όχι του Υπ. Παιδείας;
  • Μήπως …

Ήρθε η ώρα μαζικά και μαχητικά να αντιδράσουμε, αλλιώς το αύριο προδιαγράφεται πολύ ζοφερότερο του παρόντος, για τη δημόσια εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς

ΑΘΗΝΑ, 24/9/2010

 

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10357