Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών νομού Δωδεκανήσου εκφράζει την αγανάκτησή της για την υπερψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου από τους κυβερνητικούς βουλευτές και τους νεοφιλελεύθερους συνεργάτες τους.
Η συστηματική και με σχέδιο φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού προχωράει κανονικά από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ. Με πρόσχημα το ΔΝΤ στο οποίο εσκεμμένα οδηγήθηκε η πατρίδα μας,  ο Έλληνας εργαζόμενος χάνει με συνοπτικές διαδικασίες ότι είχε κερδίσει με αγώνες τις προηγούμενες δεκαετίες.
Όσο και αν προσπαθούν η κυβέρνηση και οι συνεργάτες της να πείσουν τον Έλληνα πολίτη πως τα μέτρα αυτά είναι μονόδρομος  δε θα τα καταφέρουν. Σήμερα στην Ελλάδα γίνεται σε όλους φανερό πως οι λίγες πλούσιες οικογένειες  γίνονται πλουσιότερες την ώρα που οι Έλληνες συνταξιούχοι και   εργαζόμενοι γίνονται πιο φτωχοί από ποτέ.
Το σχέδιο ήταν προετοιμασμένο και καλά κρυμμένο . Η εκτόξευση των  spreads και η αδυναμία δανεισμού που τελικά μας οδήγησαν στα νύχια του ΔΝΤ δεν ήταν τόσο απρόσμενα σαν γεγονότα. Ήξεραν καλά τι έκαναν. Όταν έλεγαν «λεφτά υπάρχουν» ήξεραν πως κρύβουν την αλήθεια.
Οι Έλληνες δεν ξεχνούν και σύντομα θα κληθούν να απαντήσουν στον κ. Παπανδρέου και τους συντρόφους του.
    
          Ο Πρόεδρος                                               Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος Πράπας                                       Νίκος Καντιμοίρης