Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Εξελίξεις με το θέμα της απεργίας


Η ΓΣΕΕ έβγαλε απεργία για τις 3 Δεκέμβρη και νομίζω ότι η ΑΔΕΔΥ θα ακολουθήσει στην ημερομηνία αυτή. Όπως σου είχα πει η ΑΔΕΔΥ σχεδιάζε να βγάλει 24ωρη απεργία μεταξύ 10 και 16/12. Μετά την απόφαση της ΓΣΕΕ θα έχουμε 24ωρη απεργία μαζί με την ΑΔΕΔΥ στις 3/12/2015.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι Γενικές Συνελεύσεις θα πάρουν χαρακτήρα ενημέρωσης και οργάνωσης του αγώνα, καθώς δεν θα υπάρχει και εισήγηση από τις παρατάξεις που τις αποφάσισαν. Υπάρχει πρόβλημα επίσης και με τη Γενική Συνέλευση των προέδρων καθώς την αποφάσισαν για τις 5/12 (ημερομηνία μετά την απεργία)!!!.

Τους είχαμε τονίσει αυτή την πιθανότητα και παρεμβάσεις και ΠΑΜΕ λέγανε ότι μπορεί να γίνει και ας είναι και μετά την απεργία!!!

Γενικές Συνελεύσεις χωρίς καμία εισήγηση (έτσι κουβέντα να γίνεται)!!! Και Γενική Συνέλευση των Προέδρων μετά την απεργία χωρίς να έχει τίποτα να ψηφίσει αφού δεν θα υπάρχει πλαίσιο και πρόγραμμα που να έχει ψηφίσει στις Γενικές Συνελεύσεις που θα έχουν γίνει πριν την απεργία!!!

Το απόλυτο μπάχαλο και αυτές οι παρατάξεις θέλουν αν λένε ότι αυτά τα κάνουν προς το συμφέρον των συναδέλφων. Ποιών συναδέλφων που μας έχουν γυρίσει την πλάτη και κάνουμε γενικές συνελεύσεις με 3 και 10 άτομα. Ούτε διευρυμένα ΔΣ δεν τα λες!!!

Ο απόλυτος εκφυλισμός του συνδικαλιστικού κινήματος. Με τεράστιες ευθύνες στις παρατάξεις του μπάχαλου ΣΥΝΕΚ, Παρεμβάσεις και ΠΑΜΕ (οι τελευταίοι τουλάχιστον το λένε καθαρά ότι δεν εκπροσωπούν καμία ΕΛΜΕ και Ομοσπονδία παρά μόνο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ).