Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΘΕΜΑ : ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει την παράταξη, σε νέους νικηφόρους αγώνες, για μια σύγχρονη διακυβέρνηση, που απαιτεί γενναία αποκέντρωση εξουσιών, σε όλη την κλίμακα της διοίκησης.
     Στην πορεία προς το 8ο ιστορικό μας συνέδριο, ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία οι διαδικασίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων, για την ανάδειξη των περιφερειακών εσωκομματικών οργάνων, σε μια προσπάθεια ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της παράταξης μας.
     Η Νέα Δημοκρατία χτίζεται από την αρχή πάνω σε γερά θεμέλια, με έμπειρους ανθρώπους και νέες ιδέες.
     Γιατί πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να δώσουμε ελπίδα στον Ελληνικό Λαό. Πρέπει να πείσουμε ότι ξεπεράσαμε και τις δικές μας αδυναμίες και τα δικά μας ελαττώματα, μακριά από παλαιοκομματικές τακτικές, που στιγμάτισαν πολιτικές και πολιτικούς και απομάκρυναν πολλούς εξαιτίας της δυσπιστίας τους για την πολιτική μας.
     Σήμερα με αυτοπεποίθηση, ενωμένοι, αναδιοργανωμένοι, κοντά στους ψηφοφόρους μας, παραδοσιακούς και καινούργιους, ψηφίζουμε μαζικά για τα περιφερειακά και τοπικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας.
     Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και προσωπικά δηλώνω ότι θα στηρίξω τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ που θέλουν να εκλέξουν με ελεύθερη βούληση οι νεοδημοκράτες, χωρίς μεροληψία, προκατάληψη, μακριά από εσωστρεφείς πρακτικές κομματικών γραμμών και εκλεκτών κομματικών γραφείων.
     Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία σε αυτή την γιορτή της δημοκρατίας να φύγουμε με γρήγορα βήματα προς το μέλλον. 
     Αυτό ακριβώς προχωράμε μέσα από το Συνέδριό μας.
     Αλλάζουμε και προχωράμε μαζί στο δρόμο της ελπίδας.