Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο Χ. Κόκκινος γραμματέας εκπαιδευτικών ΝΔ

Το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. καταθέτοντας υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (Ε.Κ.Ο.) Εκπαιδευτικών. Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους στο νέο Δ.Σ. και στη διαδικασία συγκρότησής του προτάθηκε ομόφωνα και αποδέχθηκε να τοποθετηθεί στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Ε.Κ.Ο. Εκπαιδευτικών.
Σε δηλώσεις του ο κος Κόκκινος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της οργάνωσης για την τιμητική εκλογή του, αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. :
 «Η μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες των χιλιάδων μελών της Ν.Δ. δίνουν νέα δυναμική στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα νέα εκλεγμένα συμβούλια στις ΝΟΔΕ και τις ΕΚΟ θα συνδυάσουν την ανανέωση με την εμπειρία , θα σφυρηλατήσουν την ενότητα και θα βοηθήσουν τη Ν.Δ. στην επάνοδο της στην εξουσία και στη νέα δημιουργική πορεία με συνοδοιπόρο τον ελληνικό λαό.
Με την ξεκάθαρη ιδεολογική τοποθέτηση στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού, με σύγχρονο πολιτικό λόγο, με παρεμβάσεις στα κοινωνικά ζητήματα , με αγωνιστική διάθεση και αντίσταση στις αντιλαϊκές και επικίνδυνες πολιτικές για τον τόπο που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη της Ν.Δ. θα συμβάλλουν καθοριστικά στο νέο πρωταγωνιστικό ρόλο που θα διαδραματίσει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Το 8ο συνέδριο της Ν.Δ. θα επικυρώσει την ομοψυχία και την αποφασιστικότητά μας.
Η Ν.Δ. αλλάζει και προχωρά».
 πηγη: www.newskosmos.com