Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Το "έλα να δεις"έγινε στον "αμαρτωλό" ΟΕΕΚ με την επιλογή των Διευθυντών ΙΕΚ

 

alt

Ρεπορτάζ esos.gr
Οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στους υποψηφίους Διευθυντές για τα δημόσια ΙΕΚ τα σοβαρά λάθη στην μοριοδότησή τους, βάσει των οποίων εκείνοι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα θα καταλάβουν και τις προκηρυσσόμενες θέσεις.
Τα λάθη ήταν τόσα που ο ΟΕΕΚ αναγκάστηκε να καταρτίσει τρεις καταλόγους που o  ένας "διόρθωνε" τον άλλον  (σ.σ. οι κατάλογοι βρίσκονται στο αρχείο του esos.gr για κάθε υποψήφιο Διευθυντή).
Για παράδειγμα ο πρώτος στη σειρά για τα ΙΕΚ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , ενώ στον ένα κατάλογο συγκεντρώνει  38,20 συνολικά μόρια στον άλλο πίνακα έχει 40,20 μόρια. Πρόκειται για μεγάλες διαφορές, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά. Κι αυτό αφορά τις υπηρεσίες ενός μεγάλου Οργανισμού , ό οποίος ήδη βρίσκεται στον εισαγγελέα για πολλές οικονομικές¨"αμαρτίες".
Πρόεδρος του ΟΕΕΚ σήμερα είναι Άγγελος Αγγελίδης (φωτό), ο οποίος εφόσον δεν έχει σχέση με τα "λάθη" θα πρέπει να διενεργήσει ΕΔΕ .
Το esos.gr θα αναμένει από τον ΟΕΕΚ να εξηγήσει που οφείλονται οι τόσο μεγάλες διαφορές στα μόρια και φυσικά να ενημερώσει τους υποψήφιους Διευθυντές.