Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Kαταργούνται θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης στο εξωτερικό

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: esos.gr

Σε κατάργηση θέσεων Συντονιστών Εκπαίδευσης στην Αυστραλία τον Καναδά , Αμερική, Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη και τη Γερμανία προχωρά το υπ. Παιδείας , ως εξής:

Ι. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Καταργούνται οι  θέσεις των Συντονιστών Εκπαίδευσης με έδρες τα Γενικά Προξενεία της Ελλάδας στο Σύδνεϋ και στην Αδελαΐδα. Η περιοχή διοικητικής ευθύνης των καταργούμενων θέσεων (Νέα Νότιο Ουαλία, την πρωτεύουσα Καμπέρα, το προάστιο Κουήμπιαν, το Κουίνσλαντ, τη Ν. Ζηλανδία, Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία, Βόρεια Αυστραλία και Δυτική Αυστραλία) εντάσσεται στο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας της Μελβούρνης.
ΙΙ. ΚΑΝΑΔΑ
Καταργείται η  θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ.
Η περιοχή διοικητικής ευθύνης της καταργούμενης θέσης (QUEBEC, NEW BRUNSWICK, NOVA SCOTIA, PRINCE EDWARD ISLAND, NEW FOUNDLAND, LABRADOR), εντάσσεται στο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο.
III. H.Π.Α
Καταργείται η θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο. Η περιοχή διοικητικής ευθύνης της καταργούμενης θέσης (ALASKA, ARIZONA, UTAH, MONTANA, WYOMING, COLORADO, NEW MEXICO, WASHIGTON STATE, OREGON, CALIFORNIA, NEVADA, IDAHO, HAWAI), εντάσσεται στο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο στο Σικάγο.
IV. ΒΟΡΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
Καταργούνται οι  θέσεις των Συντονιστών Εκπαίδευσης με έδρες τα Γενικά Προξενεία της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, και στο Παρίσι. Η περιοχή διοικητικής ευθύνης των καταργούμενων θέσεων (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία) εντάσσονται:
α) στο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες για τις χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία.
β) στο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Λονδίνο για τις χώρες: Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία.
V. ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΧΩΡΕΣ ΚΑΚ (ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ)
Καταργούνται οι  θέσεις των Συντονιστών Εκπαίδευσης με έδρες τα Γενικά Προξενεία της Ελλάδας στη Μόσχα και το Βουκουρέστι. Η περιοχή διοικητικής ευθύνης των καταργούμενων θέσεων (Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιζία, Λευκορωσία, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Βοσνία−Ερζεγοβίνη, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ Σκόπια) εντάσσεται στο Συντονιστή Εκπαίδευσης Μαριούπολης.
VI. ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Καταργούνται οι θέσεις των Συντονιστών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Στουτγάρδη και η περιοχή διοικητικής ευθύνης των ανωτέρω θέσεων εντάσσεται στο Συντονιστή (Α/θμιας και Β/θμιας) Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόναχο. Καταργούνται οι θέσεις των Συντονιστών (Α/θμιας και Β/θμιας) Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ και δημιουργείται ενιαία θέση Συντονιστή (Α/θμιας και Β/θμιας) Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ στην περιοχή ευθύνης του οποίου εντάσσονται και οι ομόσπονδες χώρες HESSEN, RHEINLAND−PFALZ και SAARLAND.
Καταργούνται οι θέσεις των Συντονιστών (Α/θμιας και Β/θμιας) Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Βερολίνο και δημιουργείται ενιαία θέση Συντονιστή (Α/θμιας και Β/θμιας) Εκπαίδευσης με έδρα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Βερολίνο.

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8772:k-&catid=215:2009-12-01-11-23-01&Itemid=1332