Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 - Ημέρα για την Ανακύκλωση στο Λύκειο ΚρεμαστήςΕχει πλέον αρχίσει να γίνεται συνείδηση σ΄ όλους, ότι η ανακύκλωση κερδίζει έδαφος χρόνο με το χρόνο και αυξάνεται η ποσότητα των υλικών που τελικά ανακυκλώνεται, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορούν να κερδίσουν αν αξιοποιήσουν σωστά την ανακύκλωση. Δηλαδή, μέσα από τα υλικά μπορούν να υπάρξουν έσοδα και κυρίως δεν πετιούνται στις χωματερές.
Σ΄ αυτή, μάλιστα, την προσπάθεια συμμετέχουν και βοηθούν πολλοί φορείς και Οργανισμοί, δείχνοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει η ανακύκλωση.
Χαρήκαμε λοιπόν ιδιαίτερα, όταν πληροφορηθήκαμε, πως προγραμματίστηκε «ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ την  Παρασκευή  30 Απριλίου από 8:00-13:00, όπου θα συγκεντρωθούν στο χώρο του σχολείου μπαταρίες και χαρτί για ανακύκλωση. Οσοι λοιπόν διαθέτουν:
Βιβλία, τετράδια
Εφημερίδες-Περιοδικά
Διαφημιστικά φυλλάδια
Κόλλες αναφοράς – Φωτοτυπίες και
Χάρτινες Συσκευασίες
μπορούν να τα πάνε στον χώρο του Λυκείου!
-Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν στην εκδήλωση να φέρνουν το χαρτί συσκευασμένο σε χαρτοκιβώτια,χάρτινες σακούλες ή σε δέματα (π.χ. με χαρτοταινία)
-Η συλλογή και μεταφορά θα γίνει αφιλοκερδώς απο τη μεταφορική εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΑΕ